klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Witam. Poszukuje jakiegoś cms-a pod stronę firmową, raptem kilka zakładek, Produkty O firmie Kontakt O produktach to zdj. z możliwością powiększenia i opisem . A jeszcze jedno Jaka galeria zdjęć pod domowy album . Z możliwością katalogowania wg.Styczen 2010 i zdj np . ze stycznia . Czekam na pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Joomla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1282735191' post='215206] Joomla Dlaczego sekundę wcześniej pisałeś whmcs? Zapewne nawet treści tematu nie przeczytałeś Hmm, ja polecam Drupala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Lepiej samemu napisać, jeśli będzie to strona statyczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Płatny też może być? http://tmtsystems.eu/ - revocms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Quick.cms nie potrzebuje bazy, a ma to wszystko co potrzebujesz : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Dlaczego sekundę wcześniej pisałeś whmcs? Zapewne nawet treści tematu nie przeczytałeś Jak ktoś się umie bawić, to WHMCS może być. A tak, to Joomla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Joomla - nie te gabaryty na małą stronkę o firmie, Quick.cms będzie w sam raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Ja lubię ostatnio CMS Made Simple. Sobie jak chcę boksy ustawiam, jak chcę styluję, wszystko prosto, łatwo i przyjemnie : ) choć na portal to jednak Joomlę wybiorę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Ja ogólnie umiem się obsługiwać, ale to nie chodzi o mnie, tylko o ojca (53 lata na wieży). Musi mieć panel, do edytowania treści . WhMCS jak dla mnie to chyba bardzie pod sklep . Joomla za bardzo masywna i mnie bardzo odstraszyła (Strona szkolna w joomla na yoyo,pl ) xD Sprawdze Quick.cms, CMS Made Simple i zdam relacje . Chodzi o darmowe CMS. P.S. Jak bym miał revo kupować to jedynie jak bym krzaczka robił . ale w ojca inwestować nie mam zamiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 No to ja trzymam kciuki za Made Simple. Jakby co, mogę podpowiedzieć co i jak, jakieś solidne wtyczki polecić itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Joomla - nie te gabaryty Bo to trzeba umieć zoptymalizować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jay 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Bo to trzeba umieć zoptymalizować Jeszcze nie widziałem szybko działającej joomli.Przy ponad 4tys plików cms ma być szybki ? Nie mówię tu o cache'owaniu w jakikolwiek sposób, bo to się tyczy w zasadzie każdego CMSa. Z założenia lżejsze od mambo, a efekt wręcz odwrotny z tego wyszedł. Zajrzyj tutaj: http://php.opensourc...S%20/%20Portals Do rzeczy złożonych cms made simple, nieco lżejszych websitebaker. Contao całkiej dobrze się prezentuje, aczkolwiek denerwuje mnie w nim kilka opcji. A do prostych rzeczy spróbuj pluck lub gpeasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HacKedByX*Team 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Nie wiem czemu niektórzy narzekają na joomle, na niej stoi dużo dobrych portali, np.: eset.pl xD Od siebie polecę jeszcze Dupral'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 28, 2010 Jeszcze nie widziałem szybko działającej joomli.Przy ponad 4tys plików cms ma być szybki ? Nie mówię tu o cache'owaniu w jakikolwiek sposób, bo to się tyczy w zasadzie każdego CMSa.Z założenia lżejsze od mambo, a efekt wręcz odwrotny z tego wyszedł. Ja widziałem, na mojej byłej stronie. Nie wiem czemu niektórzy narzekają na joomle, na niej stoi dużo dobrych portali, np.: eset.pl xD Na gg Ci wyjaśnię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach