outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Witajcie. Znalazłem ciekawego laptopa na allegro : http://allegro.pl/item1201210489_acer_aspire_5112wlmi_ati_x1600_turion_x2_f_vat.html Cena dość ciekawa... Gdzie jest chaczyk ? Bardzo proszę o radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Acer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 i co że Acer ? Nie mam dużych wymagań, ważne by dzialał dobrze , w gry już nie gram, raczej tylko www i muzyka no i filmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 ważne by dzialał dobrze I to jest właśnie Acer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 no dobra dzięki za odpowiedzi ale proszę konkretnie : jest sens ? opłaca się w tej cenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 a ja mam bardzo dobre doświadczenia z acerami. co z tego, że bateria po roku jest do wyrzucenia jeżeli nie masz 1500zł na nowego laptopa z podobnymi parametrami to chyba nie masz wyjścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 mam 1500zł ale dostane coś lepszego niż ten ACER ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Nie polecam Acerów, miałem 2 i ogólnie to padaki, plastik ścieralny, bateria słaba, w jednym matryca poszła, a nie był nawet ruszany z miejsca, babcia korzysta z neta i gra jedynie w pasjansa. Osobiście polecam Dell'a mam takiego, jest bardzo cichy, dobra jakość wykonania - ogólnie nie mam zastrzeżeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 do 1500zł coś ciekawego dostanę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 do 1500zł coś ciekawego dostanę ? netbook'a.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 konkretniej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 za 1500zł dostaniesz NOWEGO laptopa z dwuletnią gwarancją, chyba że wolisz tego z allegro bez gwarancji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 proste że wole z gwarancją no dobra ale jakieś parametry ? ewentualnie linki do sklepów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Hmm.. a jeszcze wczoraj . Rozmawiałem . A takie pytanko jak ma na imie P. Marczak z forum ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 z notebooków zainteresował mnie ten MSI : http://allegro.pl/item1188134284_msi_wind_u230_11_6_3gb_hd3200_hdmi_1_3kg_win_7.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 To Ty chcesz notebooka czy netbooka? Zdecyduj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 tak mi się proponuje i nie wiadomo co w końcu... do 1500zł dobry sprzętu. co więcej dodać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Wielkość monitora, długość życia na baterii i najważniejsze - do czego będzie używany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Każdy zaproponuje praktycznie to czego używa, czy nie lepiej Ci zebrać informacje jaki nowy notebook/netbook możesz mieć do 1500 zł i przejrzeć ich testy na różnych stronach? Jak widzisz każdy polecił praktycznie co innego więc dalej jesteś tam gdzie byłeś ze swoim pytaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 mam ci jeszcze przywieźć tego laptopa do domu? weź sobie poszukaj jakiejś promocji wrzuć linkę wtedy pomyślimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 tomiabc nie wypowiadaj się już więcej w tym temacie. zwiększyłem kwotę do 2 000zł Obecnie kompa używam do www, photoshop , muzyka mp3 więc sprzęt musi mieć w miare pojemny dysk twardy nie wiem jaka bateria , jaka wielkość monitora , po prostu coś dobrego w podanej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Sierpień 25, 2010 Polecam jakiś model Asusa, mam chyba X50 od 4 lat i gwarancja nie była w ogóle potrzebna teraz jest za ~2k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 Ja nie polecam, oddałem rok temu Asusa Xcośtam bo chodził jak suszarka tak głośno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 Laptopy mają to do siebie że chodzą głośno pod obciążeniem. Znajdz coś z Acera najlepiej na AMD i Dobrą grafiką przyda ci sie do photoshopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 wiecie co ... kupiłem tego Acerka co podawałem na pierwszej stronie. Jak sam się nie przekonam to nic z tego nie bedzie "odkopie" ten temat za jakiś czas i dodam opinie, może komuś się przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach