smm 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2010 Czy może ktoś potwierdzić, że może się połączyć z serwerami netarteri? Ja nie mogę się niestety dostać na ich stronę główną, ani na żadna z stron u nich hostowanych;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2010 Strona nie działa. ps. pierwsza w nocy jest, idź spać albo na piwo może nie mają w zwyczaju powiadamiać o pracach, albo awaria... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smm 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Ależ wtopa z mojej strony - okazało się, że były to planowane prace konserwacyjne. O wszystkim jest informacja na forum, a na dodatek wcześniej otrzymałem też maila z taką informacją. Przepraszam wszystkich za "nocna panikę" i fałszywą informację z mojej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach