nurt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Witam Szukam takiego serwera dedykowanego : Dell PE850 (10 available) P4 2,8Ghz HT 1GB DDR Memory 2x 250 GB SATA HD 10Mbps (Flatfee) Volume 2IP cPanel Serwer gdzieś w Europie . Już cxc.pl mi przesłało ofertę lecz może ktoś oferuje tańszą maszyne z tymi parametrami :wink: :?: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zenek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Dell PE850 P4 2,8Ghz HT 1GB DDR Memory 2x 250 GB SATA HD 1500 GB transferu 5IP 539/mies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nurt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Czy jeszcze ktoś może podać swoją ofertę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość epox Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Zapomnij o serwerze dedykowanym. Naucz się administrować serwerem. Po co płacić komuś za pośredniczenie :| zapłacisz 30 procent drożej niż byś sam kupował ten serwer. Albo kup sobie resellera w jakiejś konkretnej firmie tak jak ja zrobiłem, nie chce mi się męczyć z serwerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adx 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Znajdź znajomego w Niemczech i: www.1und1.info/xml/order/ServerRoot?__frame=_top&__lf=Static Wszystkie opcje tam są 100Mb/s unmetered. Taniej chyba nie znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nurt 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Chyba masz racje @epox, daj mi na pw adres hostingu gdzie ty masz te konto:) Jeśli uważasz że jest godny uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach