Cinek_TT 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 Witam ... mam takie pytanie mam serwer, mam stronę internetową i słyszałem że mając serwer mogę również zrobić pod nim prywatną pocztę .. chodzi mi o taką pocztę że np po @ nie ma rzeczy typu wp.pl, 02.pl itp. od czego mam zacząć ?? jest do tego jakiś program ?? co mam dokładnie zrobić pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 Witam ... mam takie pytanie mam serwer, mam stronę internetową i słyszałem że mając serwer mogę również zrobić pod nim prywatną pocztę .. chodzi mi o taką pocztę że np po @ nie ma rzeczy typu wp.pl, 02.pl itp. od czego mam zacząć ?? jest do tego jakiś program ?? co mam dokładnie zrobić pozdrawiam W Direct Adminie tworzysz konto meilowe i juz masz i wtedy adres będziesz miał np admin@twojadomena.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 Możesz też skorzystać z google apps. http://www.google.com/apps/intl/pl/business/index.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cinek_TT 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1282509922' post='214868] W Direct Adminie tworzysz konto meilowe i juz masz i wtedy adres będziesz miał np admin@twojadomena.pl masz może coś po Polsku ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 A to po chińsku jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cinek_TT 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 czy możesz mi pomóc >?? jak w ogóle utworzyć tam swoje konto ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 Z jakiego korzystasz panelu administracyjnego? DirectAdmin? cPanel? Gdzie i jaki masz serwer? (firma) Masz swoją domenę? (jaką?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach