Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 Witam, dlaczego przy moim temacie pojawia się kłódka? http://img836.imageshack.us/img836/2690/screen1r.png Mój temat jest zgodny z regulaminem. Czy jest to błąd skryptu czy też mój temat został zamknięty? Z poprzednim moim tematem było podobnie. http://www.webhostingtalk.pl/topic/25238-sprzedana-domena-transfer-a-dane-abonenta/page__p__214037__fromsearch__1#entry214037 Prosiłbym o jakieś wyjaśnienia. Czy ja już nie mam prawa głosu? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 Temat nie jest zamknięty, mam tak samo, po prostu ktoś dał ciała przy montowaniu skina dla forum i pojawiają się nieodpowiednie ikonki, akurat kłódka pojawia się przy tematach, w których pisałeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 Na dole każdego z działów jest legenda, zamknięte tematy mają inne oznaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 W takim razie co oznacza owa kłódka? Jej w legendzie jakoś nie widać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 No właśnie - to co ta kłódka oznacza? Jest to bardzo mylące... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRIZ 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 Z tego, co wywnioskowałem - przeczytany, w którym brałeś udział. Też na początku myślałem, że był od razu zamknięty, ale dostrzegłem, że nadal mogłem postować. Zgadzam się, że dezorientuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2010 Powiem Wam, że to dosyć ciekawe. W oficjalnej dokumentacji nie mogę znaleźć konkretnej odpowiedzi dlatego wysłałem ticketa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2010 Chyba pomyłka grafika, powinna to być zwykła ikonka "temat przeczytany" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach