Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2010 Witam Chciałbym zarejestrować domenę w postaci nazwisko.domena. Problem polega na tym, że wszystkie krajowe domeny jak i globalne są zajęte u muszę pokombinować z domenami zagranicznymi Domena .name również zajęta. Byłaby to domena do strony prywatnej/portfolio. Wolne, interesujące mnie domeny to: us. oraz .me. Jak myślicie którą wybrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2010 Ja myślę, że to zależy od Ciebie. Możesz też kupić obie, nie kosztuje to milionów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2010 Widziałeś domeny z końcówką .it ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2010 Pod portfolio chyba bardziej me, ale czemu nie dwie domeny dla siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 20, 2010 Ew. domena .pro jeżeli masz DG lub znajomego który by doń mógł ci zarejestrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2010 A może znajdziesz imienazwisko.pl ? Też całkiem nieźle wyglądają, lecz o gustach się nie gada (pisze) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2010 Tak widziałem domeny .it ale jakoś nie zwróciłem na nią uwagi . Domenę postaci imie i nazwisko posiadam, ta domena najbardziej potrzebna jest mi do maila w postaci imie@nazwisko.domena. Domena .pro byłaby idealnym rozwiązaniem ale przynajmniej na razie nie prowadzę działalności gospodarczej i nie znam takiej osoby, która mogłaby ją zarejestrować Jednak chyba .me będzie najlepszym rozwiazaniem A dwie są mi po prostu nie potrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRIZ 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2010 Też całkiem nieźle wyglądają, lecz o gustach się nie gada (pisze) Tak, tylko wtedy nie za ciekawie to wygląda, jeśli ktoś ma długie imię i nazwisko. Wtedy w adresie mailowym niektórzy często się "machają". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 21, 2010 bernardettaiłowomiłkowska-koparek.me to chyba niezbyt wygodne co nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 22, 2010 bernardettaiłowomiłkowska-koparek.me to chyba niezbyt wygodne co nie ? A to domeny .me obsługują IDN ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2010 Tylko że domena .me jest z punktu widzenia polskiego pracodawcy jest wynalazkiem którego z pewnością nie zapamięta, a i zagraniczni nie patrzą na nią zbyt ambitnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach