Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 Witam może wiecie jakie łącze ma VPS na logout.pl za 28 zł ?? I czy warto go wykupic pod servery gier typu gta sa-mp ,cs itp czy pingi będą tam w miare 40 do 80 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 A nie łatwiej napisać do nich? http://www.logout.pl/kontakt/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 Adam . Powiem tak ja zamówiłem, jutro już może będzie aktywowany więc zobaczę. P.S. Liczba mnoga, serwery ? Krzaczek ? Czy dla znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2010 P.S. Liczba mnoga, serwery ? Krzaczek ? Czy dla znajomych w sensie "do nich"? Z tego co można wyczytać na forum, to jest ich więcej niż jeden serwer / jeden pracownik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2010 Dowiedziałem sie maja 100 Mbps ping na serverze do sa-mp od 40 do 60 wziolem server na test i jestem zadowolony polecam . A może wiecie jak szybko może się transfer skończyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biznes-Host.pl 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2010 Dowiedziałem sie maja 100 Mbps ping na serverze do sa-mp od 40 do 60 wziolem server na test i jestem zadowolony polecam . A może wiecie jak szybko może się transfer skończyć ? Nie limitujemy transferu w tej lokalizacji, także nie skończy się szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach