outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 witajcie Szukam programu do masowej konwersji z formatu RAW do JPG. Oczywiscie przeglądałem google w tej sprawie ale interesuje mnie masowa zmiana formatu a nie pojedyńcze zdjecia. Zdjęć jest ok 3.500 ... Co możecie polecić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 IrfanView I opcja Batch Conversion / Rename Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 Tak jak wyżej napisano - IrfanView - i nic innego, ewentualnie XnView ale to taki siostrzany kuzyn brata szwagra jest W IrfanView szybko przekonwertujesz typ pliku (np tga -> jpg) zmienisz nazwę (moja dziewczyna123 -> dziewczyna kumpla123) oraz rozdzielczość (1680x1050 na 1024x768) w sposób masowy, dajesz co i jak ma robić i w kilka minut ci wszystko zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2010 dzięki Panowie , poradziłem sobie w zasadzie to wogole o tym programie zapomniałem że ma takie możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomiabc 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2010 do masowych operacji graficznych -> able batch converter do masowej zmiany nazwy -> batch rename pro do znaków wodnych -> visual watermark wszystkie to możesz z zrobić w dowolnym języku skryptowych i bibliotekami gd/imagemagick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach