Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Witam jak w nazwie szukam hostingu sprzedającego vpsy za sms najlepiej by było jak by mieli wirtulny portfel aby mozna było gromadzić pieniądze na wirtualnym portfelu ale jezeli nie maja takowego portfela to i tak dawajcie do dobrych vpsów za sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Ciężko. Ja osobiście nie znam. Tak ciężko jest iść do okienka i zrobić przelew? Taniej poza tym wyjdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Nie tyle co ciężko chodzi mi aby użytkownicy mojej stronki mogli wysyłac smsy za rangi na forum adminów na serverze gry itp. Dlatego szukam za sms i z wirtualnym portfelem użytkownicy mojego forum beda wysyłać za rangi itp a ja potem będe dukupywać lepsze bajery do maszyny ram itp . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 No to chyba i tak najpierw muszą wysłać do Ciebie, a później Ty opłacasz usługę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Witam jak w nazwie szukam hostingu sprzedającego vpsy za sms najlepiej by było jak by mieli wirtulny portfel aby mozna było gromadzić pieniądze na wirtualnym portfelu ale jezeli nie maja takowego portfela to i tak dawajcie do dobrych vpsów za sms Tak lubisz przepacać? Przecież prawie 50% ceny bierze firma z usług Premium. Znacznie taniej jest przez Paypal lub wpłata na konto bankowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 VPS4U.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 vps4u.pl to hosting , w którym poprzez sms można kupić vps?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Masz wirtualny portfel, który możesz doładować wysyłając sms. Wartość SMSKwota doładowania PLN1.22 PLN0.42 PLN2.44 PLN0.92 PLN3.66 PLN1.40 PLN6.10 PLN2.33 PLN7.32 PLN2.80 PLN10.98 PLN4.25 Średnio opłacalny biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Średnio opłacalny biznes Powiedział Kacper kupujący hostingi za SMS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Powiedział Kacper kupujący hostingi za SMS Nie mam hostingu za sms Kiedyś chciałem opłacać w ten sposób, ale hosting WWW ,a nie VPS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 A jak tam parametry można dokupić musimy do nich na emaila pisac czy jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emilek 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 W logout.pl też jest wirtualny portfel i można go doładowywać sms'em. Od sms'a za 1,22 do portfela trafia 0,42zł więc niewiele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 Ale słuchaj tak patrze na parametry vps'a na logout.pl i ten za 28 zł jest chyba lepszy niż ten na vps4u.pl za 24 zł no ale chyba raczej wybiore logout bo platność za 30 zł jest i vps4u.pl mają taki sam panel ale trzeba na logout dokupywac parametry no spoko dzięki za hosatingi jak by co dawajcie jeszcze jakieś propozycję . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam123BMX Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 A może wiecie jakie łącze ma VPS na logout.pl za 28 zł ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 23, 2010 5 Mbit prawdopodobnie, te z górnej półki za 130+ mają 50 Mbit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach