filip955 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Tutaj ułatwienie. http://e-zdunek.pl/prywatne/ Leci ona na początku filmu "Harold and Kumar Escape From Guantanamo Bay" ze słów nic nie mogłem wygooglować o.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 ze słów nic nie wygoglałeś? Louis Armstrong - What A Wonderful World Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Oj przecież to klasyka Któż tego nie zna ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Oj przecież to klasyka Któż tego nie zna ... Młodzież... Teraz "słucha się" Dody, Feela i innego chłamu :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Młodzież... Teraz "słucha się" Dody, Feela i innego chłamu :/ Jak słuchasz takiej muzyki to pozdrawiam Ja słucham innej a do starych nie należę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Młodzież... Teraz "słucha się" Dody, Feela i innego chłamu :/ "Młodzież" to zbyt ogólne słowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Żartnąć sobie już nie można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Młodzież... Teraz "słucha się" Dody, Feela i innego chłamu :/ Mając 15lat, nigdy nie słuchałem w/w gatunku Ac Dc, metallica, led zeppelin, linkin park, rammstain. Widać jednak, iż polska młodzież jeszcze na psy nie zeszła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2010 Młodzież... Teraz "słucha się" Dody, Feela i innego chłamu :/ Teraz to się słucha firmy. JP na 100 % i ogień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach