outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Witajcie Szukam darmowego skryptu galerii zdjęć . Co musi mieć : - KAŻDY może dodawać zdjecia bez logowania, bez rejestracji - zdjęcia muszą być moderowane - możliwość tworzenia kategorii (albumów) W zasadzie tyle Proszę o jakieś sugestie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Raczej szukasz skryptu hostingu zdjec nie ma tak rozbudowanej galerii ... galeria sama w sobie to zbior kilku zdjec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 no nie wiem czy można to nazwać hostingiem zdjeć ale OK czekam na jakieś propozycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Zleć komuś wykonanie takiego skryptu. Darmowego raczej nie znajdziesz a jak zapłacisz komuś to będziesz mieć to porządnie zrobione. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Dosyć odważna teza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 Dosyć odważna teza. czyli ? Rozumiem że nie ma darmowej galerii o jakiej pisałem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 Na pewno jest. Zobacz coppermine gallery, scripteen gallery script, plogger tak z pamięci. Kopaczka; jak masz pisać bzdury, to lepiej zamilcz. w większości przypadków galeria napisana na zamówienie z custom opcjami, jest uboższa od 'innego' gotowego produktu z modyfikacjami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guziec 109 Zgłoś post Napisano Sierpień 18, 2010 czyli ? Że samo dokonanie zapłaty za usługę gwarantuje jej wysoką jakość. Rozumiem że nie ma darmowej galerii o jakiej pisałem ? Na pewno jest niejedna. Ja bym zaguglał za GNU gallery php albo coś takiego. To czytałeś? http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_photo_gallery_software Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach