www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2010 Witam, kilka informacji dla obecnych i przyszłych klientów IONIC.pl nowy layout strony www + parę zmian w panelu klienta nowe biuro firmy w Krakowie na ul. Lea 114 - zapraszamy nowy cennik rejestracji domen (np. domena .pl 10 zł netto odnowienia 46 zł netto) nowe serwery VPS oparte o wirtualizację XEN zmiana oferty serwerów dedykowanych na intel: atom, i3, i5, i7 kolokacja szaf 42U chat online w godzinach 10 - 18 telefonia voip i faksy elektroniczne Mam nadzieję, że nowe funkcje i produkty przypadną Wam do gustu. Na dniach dogramy do końca opcje rejestracji domen, serwerów xen oraz chat. Zapraszam ! Z poważaniem, Paweł Najdek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2010 Przydało by się poprawić cały logotyp I uzupełnić na stronie ofertę o voip. Moje pytanie, czemu daliście pamięć swap wielkości podstawowego ramu w serwerach vps xen? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bkat 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2010 Ja rozumiem wszystko, ale ta literka "i" w logo? Przecież to po prostu pixele wyrwane z ręki Paint'a. Do poprawy. Oprócz tego ładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 16, 2010 Ja rozumiem wszystko, ale ta literka "i" w logo? Przecież to po prostu pixele wyrwane z ręki Paint'a. Do poprawy. Oprócz tego ładnie. Lubimy painta (żart) poprawi sie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 19, 2010 Co jak co ale strona wygląda ładnie, schludnie i przede wszystkim przejrzyściej niżeli poprzednia wersja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 27, 2010 Kolejne Nowości; Program Skarbonka, hurtowa rejestracja domen, hurtowy transfer domen. W dniu 27 sierpnia wprowadziliśmy nowe funkcjonalności; program skarbonka, hurtowa rejestracja domen, hurtowy transfer domen. Opis dodawania środków do programu skarbonka; http://www.ionic.pl/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=31 Hurtowa rejestracja domen; https://www.ionic.pl/domainchecker.php?search=bulkregister Niebawem więcej nowości i kolejne rodzaje domen możliwe do rejestracji. Z poważaniem, Paweł Najdek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach