testh 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 Witam, szukam konto free start na pipni.cz, poniewaz mi nie dziala rejestracja albo ktos mi odda za free. prosze kontakt pw lub gg:23169006 Z gory dzieki, Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 Kolego Ameryki nie odkryłeś ! Nie wiem czy to oficjalne pogłoski ale IP Polaków zostało zbanowane przez Pipni, ponieważ dzieci "neostrady" rejestrowały konta pod serwery cs itp. Co im było nie na rękę tak jak z www darmowymi. Generujesz za duży ruch to OUT . Wątpię, żeby pomagałby jakieś Proxy itd. JA miałem konto jak się zarejestrowałem u Ciotki w DE, Ale później mi skasowali bo nieużywałem. P.S. Kup sobie na próby vps-a z np. vps4u. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 Jak już kupować VPSa, to ionic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 To wszystko przez xorga vel Sebe który rozsiał fale darmowych serwerów CS. Nie przyjmują polskich mejli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 24, 2010 Co za problem założyć jakiś czeski + czeskie ip? Z ip może być trudniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HacKedByX*Team 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 zapomnijcie, ta oferta jest raczej nie aktualna bo jak mi udało się tam założyć konto to nie można było go uruchomić, przycisk start był martwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 26, 2010 @ headShot1 - nie akceptują zwykłych czeskich maili, prawdopodobnie sprawdzają czy masz IP z Czech, czy nie jest to proxy oraz czeski mail. @ up - często tak było, trzeba przeczekać jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Przepraszam za odkop, ale natrafiłem coś na wzór chyba pipni ... http://3it.pl Oferta > Serwery Vps > Lite Free VPS Server . Mam i działa ;d Panel jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mruczek Zgłoś post Napisano Sierpień 31, 2010 Przepraszam za odkop, ale natrafiłem coś na wzór chyba pipni ... Mam i działa ;d Panel jest A masz pewność, że to nie jest tylko 3 dniowy test usługi? Czyli po 3 dniach rezygnujesz, bądź migrujesz na płatny plan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 A masz pewność, że to nie jest tylko 3 dniowy test usługi? Czyli po 3 dniach rezygnujesz, bądź migrujesz na płatny plan. Jest chyba dokładnie tak jak piszesz 8) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Zobaczymy. xP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Wrzesień 1, 2010 Darmowy okres testowy 3 dniGwarantowany RAM 128MB256MB pamięci BURST 5GB przestrzeni dyskowej zegar procesora - 50% do 1,33Ghz dostęp do root poprzez SSH 1 dedykowany adres IP darmowa instalacja systemu operacyjnego panel Reinstall/Reboot 7x24 Okres rozliczeniowy :bezpłatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach