nightmoon90 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 Witam mam problem dotyczący, w zasadzie sam nie mam pojęcia czego, chodzi o to, że aktualnie nie działa mi system maili na stronie. Korzystam z panelu DirectAdmin na serwerze dedykowanym z Leaseweb i skrypt nie wysyła mi maili do użytkowników nie mam pojęcia dlaczego. Ponieważ gdy korzystałem z hostingu WEBD oraz dedyka na OVH wszystko było w porządku a gdy przesiadłem się teraz na LS nie działają mi maile. Nie znam się do końca na administracji serwerów ale odkąd dali mi do użytku serwer był problem z exim'em, który został podniesiony ale dalej nie działa i szczerze mówiąc nie wiem już gdzie szukać ewentualnego błędu, ponieważ to na pewno nie skrypt, on działa w 100% bo nie był zmieniany już od bardzo dawna i działał wszędzie indziej... Jeśli możecie to bardzo bym prosił o jakieś sugestie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 logi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nightmoon90 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 Proszę bardzo o to one bo nie wiedziałem dokładnie, o które chodzi... Jeśli był byś w stanie pomóc to odezwij się na gg 3500037 albo coś sam nie wiem... Dzięki z góry (logi w załączniku) logi.tar.gz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nightmoon90 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 Wybacz ale logi błędów z exima są zbyt długie i nie bardzo forum chcę je łyknąć w code dlatego wrzuciłem pliki, mogę ewentualnie wrzucić do załącznika sam wykaz błędów... mainlog.zip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 Kluczem do twojej zagadki jest zapewne to: R=nonlocal: Mailing to remote domains not supported Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nightmoon90 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 14, 2010 Było bo zagadka została rozwiązana jeszcze przed tym jak napisałeś posta i dzięki za pomoc faktycznie config był trochę zwalony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach