Change 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 WItam Jako że na wht trochę komputerowców jest to spytam tutaj. Krótko - hasłami. Dziś dołożyłem drugi dysk twardy, podłączony na pewno prawidowo. Windows7. Pan.Ster. -> Narz. administracyjne -> Zarz. komputerem -> Magazyn -> Stacje dysków, jest mój dysk stary - 2 partycje (dysk 0), i poniżej jako dysk 1 jest mój dysk nowy - 460gb pokazuje (500gigowy). Co muszę jeszcze zrobić żebym go widział w Mój Komputer? Jestem laikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 Sformatować go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 Najlepiej czym? Pod windowsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 Programem dostarczonym z windowsem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 Jest program pod Vistę, powinien działać także na 7: Acronis Disk Director Suite Jakby nie działał ten systemowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 Konwertuj na dysk dynamiczny / gpt ? (systemowo) W tym miejscu co podałem w pierwszym poście mam takie możliwości. Ew. "Nowy wolumin łączony / prosty/ złożony / dublowany". Chyba że to nie tu Edit, w tym miejscu pogooglowałem i można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach