ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 Szukam jakiejś gotowej dystrybucji typu pfsense do blokowania ruchu. Rozchodzi mi się dokładnie o ruch www czyli dopuszczenie wybranych stron reszta access denied . Musi być łatwo zarządzane przez www aby laik mógł bez problemu dodać sobie dopuszczone strony.Ktoś ma jakieś pomysły ? albo doświadczenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 Kiedyś widziałem coś takiego jak IPCop. Tylko nie wiem czy to będzie spełniać Twoje wymagania. Nie używałem tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 aktualnie ćwiczę squid + squidguard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 Squida i guarda kiedyś też ćwiczyłem w sieci. Całkiem fajne rozwiązanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 12, 2010 astaro.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach