noove 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 Witam serdecznie. Mam do sprzedania uszkodzoną Nokie N95. Należy wymienić w nim wyświetlacz oraz tasiemkę. Łączny koszt naprawy to około 80zł. Cena jaka by mnie interesowała to 250zł Kontakt: Gadu-Gadu: 9888330 E-mail: contact@noove.pl Pozdrawiam, Piotr Wawrzyniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 95 czy 96? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
R@fi 64 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 Cena jaka by mnie interesowała to 250zł Moim zdaniem trochę cena wygórowana jak na uszkodzony telefon a poza tym nic więcej nie wiemy o nim czy ów sprzedawca jest jego pierwszym właścicielem czy posiada cala dokumentacje wraz z pudelkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 [quote name=lolek ' timestamp='1281534298' post='213786] Moim zdaniem trochę cena wygórowana jak na uszkodzony telefon a poza tym nic więcej nie wiemy o nim czy ów sprzedawca jest jego pierwszym właścicielem czy posiada cala dokumentacje wraz z pudelkiem Jak chodzi o Nokię N96 to opłaca się uszkodzony za tą cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 96 czy 95? Masz papiery i wszystko? Byłbym zainteresowany jeśli by to była 96'ka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noove 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 Niestety chodzi o Nokie N95, posiadam wszystkie dokumenty oraz pudełko. Ładowarka i słuchawki w pakiecie. Jeżeli ktoś by chciał mogę gratis dorzucić kartę MicroSD 8GB. Pozdrawiam, Piotr Wawrzyniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach