Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Witam. Mam maly problem. Od niedawna korzystam z elektronicznej faktury z tp. Chcialem dzisiaj pobrać tą fakture i ją wydrukować. Po pobraniu mam archiwum w którym są 2 pliki: pdf i o rozszerzeniu .sig Otwierając pdf-a mam tylko 3 puste kartki. Ktoś korzysta z tego cuda i wie jak otworzyć fakturę na komputerze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Zainstalować najnowszego Adobe Readera, a nie jakieś wychudzone zamienniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Mam Adobe Reader 9.3.3 - aktualizowany wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 http://ipsec.pl/podpis-elektroniczny/czym-otworzyc-pliki-z-rozszerzeniem-sig.html to tak na szybko, ale to chyba jest podpis elektroniczny, od "signature", he? "W przypadku programów do "bezpiecznego podpisu" na stronach producentów można szukać darmowych aplikacji do weryfikacji. W przypadku wystawianych w Polsce faktur elektronicznych możemy mieć do czynienia z fakturami w dwóch postaciach. Jeśli otrzymaliśmy lub możemy pobrać ze strony wystawcy e-fakturę jako dwa pliki - PDF i np. SIG to znaczy, że mamy z właściwą fakturą w pliku PDF (można go otworzyć dowolną przeglądarką PDF) i podpisem elektronicznym pliku faktury w oddzielnym pliku - właśnie SIG." - cytat z linku wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach