noove 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Witam serdecznie. Niedawno dostałem zlecenie na stworzenie kompletnej strony www dla hostingu www. Stworzyłem grafikę oraz napisałem cały skrypt łącznie z płatnością PayPal i przelewem. Niestety ale klient nie jest wypłacalny, więc zrezygnował. Dla zainteresowanych: wszystko możemy rozwiązać za pomocą allegro tak aby obie strony nie miały wątpliwości. Wystawiam ten skrypt na tutaj. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt na poniższe dane kontaktowe. Przed napisaniem o co chodzi, proszę się przedstawić. Na GG/E-mail podam link do "Live Demo" tak aby każdy zainteresowany mógł przetestować. Kontakt: Gadu-Gadu: 9888330 E-mail: contact@noove.pl Pozdrawiam, Piotr Wawrzyniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noove 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 10, 2010 Witam serdecznie. Niedawno dostałem zlecenie na stworzenie kompletnej strony www dla hostingu www. Stworzyłem grafikę oraz napisałem cały skrypt łącznie z płatnością PayPal i przelewem. Niestety ale klient nie jest wypłacalny, więc zrezygnował. Dla zainteresowanych: wszystko możemy rozwiązać za pomocą allegro tak aby obie strony nie miały wątpliwości. Wystawiam ten skrypt na tutaj. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt na poniższe dane kontaktowe. Przed napisaniem o co chodzi, proszę się przedstawić. Na GG/E-mail podam link do "Live Demo" tak aby każdy zainteresowany mógł przetestować. Kontakt: Gadu-Gadu: 9888330 E-mail: contact@noove.pl Pozdrawiam, Piotr Wawrzyniak oferta nieaktualna / produkt został sprzedany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach