testh 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Witam, szukam osoby ktore ma serwera widnows, zeby stawic program bot KCI i siedzi caly czas. Niemam tyle kupic serwera co 1 msc za 100zl ;/ potrzebuje tylko bot stawic i tyle Proszę o kontakt PW lub gg:23169006 Z gory dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Najpierw to się naucz pisać dobrze po polsku I rozejrzyj się za serwerami vps na windowsie: vmserver.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
testh 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 sorry, ale nie chce kupic serwera, moze ktos mi stawic za darmo. to tylko BOT KCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
testh 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 nie, lepiej serwer siedzi caly czas. a komp czasem wylaczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
testh 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 wiem, ale nie potrzebuje dostep do serwera, tylko on to zrobic i stawic bot i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Panowie spokojnie, do końca wakacji bliżej niż dalej : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Kali pić kali jeśc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Kali radzić by postawić to bot na swoim maszynie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Webb Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 Sorki,że się tak wyrażę,ale... Chyba Cię zdrowo po***ało,myślisz,że ktoś będzie takim frajerem i stawiał Ci bota.. Sam sobie staw,a jak nie chcesz sobie stawić,to zapraszam: www.ionic.pl www.serwerydedykowane.pl www.kimusif.pl Wk@^#^wiają mnie po prostu tacy ludzie. "-Ja tylko" / "-Cały czas,za darmo,proszę"... I c*j wie co to za ten bot,może jakiś syf,który zawirusuje maszynę,dajmy na to za 600 złotych miesięcznie. ... Pewnie teraz odpowiesz: "-Ale to nie żaden syf!" To ja już uprzedam: "-Musiałbyś MEGA frajera znaleść by Ci tak stawił botka,miłego szukania". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 Chyba mam lepszy pomysl, kup sobie taniego używanego lapka za 600 zł, będzie cicho, ekonomicznie, odpalisz w domu, będziesz miał wszystko co chcesz, za darmo = zły pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 11, 2010 Wydaje mi się, że ktoś korzysta z translate.google.pl Za darmo nic w tym kraju nie dostaniesz. Zobacz też ofertę polskie-serwery.net . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach