ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2010 Witam Nam do sprzedania 3 miesięcznego laptopa marki MSI model CX620. Kupiony 3 msc temu w sklepie Balta w Gdańsku. Nie jest uszkodzony ani nie widać żadnych oznak użytkowania. Cena na rachunku 2899 zł , mnie interesuje około 2000 zł do negocjacji. Gwarancja na 19 msc. Laptop oczywiście ze wszystkim co było w zestawie: torba , mysz MSI , itp. Fotki realne mogę wysłać na PM , proszę tylko o info czy zrobić ogólne foto czy jakieś miejsca kogoś interesują. Pozdrawiam , odnośnie pytań proszę o PM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Refresh Cena jaka mnie interesuje to 1650 zł ! w tej cenie nic taniej sie nie znajdzie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 nadal aktualne cena 1400 zl ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lan Hikari 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 nadal aktualne cena 1400 zl ! Na allegro dostaniesz więcej B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Napisz co jest w środku i czy nie piszczy, to się zastanowię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Walcze z allegro juz sporo czasu i pomimo tego ze wiele sobo mowi cos innego to allegro stawia na swoim :/ bastek , zapraszam na PM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach