nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2010 Witam, temat był już kiedyś poruszany ale teraz dużo utworzyło się takich serwisów. Interesują mnie portale pokroju tradedoubler.com wyświetlanie bannerów, buttonów płatne zakliki. Gdzie warto teraz uderzyć ? (adense odpada) Nie interesują mnie portale pokroju adtaily.pl gdzie ktoś musi u nas kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2010 adkontekst onet boksy itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2010 Chodzi mi właśnie o reklamach bannerowych, nie boksach tekstowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2010 novem.pl adbid.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 8, 2010 netsales.pl afilo.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 a właśnie, a na czym można zarobić (jedynie CPC wchodzi wgrę) najlepiej - adsense? Co tam proponujecie. Nie różne CPL itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Ja dużo zarabiam na afilo.pl - ~30-40zł/dzień + 22% jak wystawiam fakturkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Change 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 ahh, jaka tematyka serwisu i ile mniej więcej uu? Bo w moim przypadku wchodzą praktycznie w gre jedynie reklamy CPC - kliknąć klikną, ale żeby robić coś dalej - 1/1000 kliknięć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kotlin 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 9, 2010 Tematyka filmy online i po 7-10tyś unikalnych odwiedzin dziennie - reklamy tylko CPC, trzeba dobrze dodać reklamy by w nie klikali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach