piff 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2005 JAk w temacie . Co myślicie na temat aukcje domen www.domenada.pl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaydee 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2005 jak dla mnie straszna lipa.... brakuje u nas w kraju porzadnego targowiska z domenami cos na wzor sedo... na tej domenadzie nie dosc ze ceny kosmiczne to i nic ciekawego znalezc nie moge a i wizualnie odstrasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piff 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2005 Z tego co ja sie zorientowałem to jest za darmo ,również brak prowizji od kupna i sprzedaży. Pobierają opłaty tylko jeżeli chcesz wyróżnić swoją domene. A wygląd to taki sobie - przeciętny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aftereight 0 Zgłoś post Napisano Listopad 9, 2005 Z tego co ja sie zorientowałem to jest za darmo ,również brak prowizji od kupna i sprzedaży. Pobierają opłaty tylko jeżeli chcesz wyróżnić swoją domene. Skoro jesteś tam "administratorem", to dobrze, że już się zorientowałeś chociaż w opłatach A wygląd to taki sobie - przeciętny. Przeciętne literówki, ortografy (co to znaczy: z skąd?) i bałagan na stronie. Do profesjonalizmu to jeszcze daleka droga, ale może się rozwinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xixi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 11, 2005 A wygląd to taki sobie - przeciętny. Nie ma to jak obiektywna samokrytka Piff sie tak przejal ze az postanowl zainwestowac w rozwoj nie swojego interesu: http://www.zlecenia.przez.net/main.php?type=oferta&id=1588 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piff 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 15, 2005 Xixi - my już zdązyliśmy się poznać - szkoda że nie z tej przyjemnej strony. Skoro za coś mi płacą więc to robie - a że zlecam to dalej i każdy na tym zarabia a własciciel jest zadowolony - to co w tym złego?? Przejąłem się krytyką wyglądu strony i prosze teraz zobaczyć. Jezeli ktoś pamięta wcześniejszą wersje i widzi obecna - to może sobie porównać. A co do wcześniejszego postu, to giełda jest bezpłatna. Nie jest pobierana żadna opłata za wystawienia domeny na sprzedaż oraz żadna prowizja zarówno od kupujacego jak i sprzedającego. Natomist jezeli ktoś chce aby jego domena się wyróżniała np. poprzez pogrubienie tytułu lub wyświetlanie w wynikach zawsze na górze- wtedy musi za to zapłacić. Ale to tylko zależy od sprzedającego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach