whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Cześć, Poszukuję serwera dedykowanego/vps zależy mi na: - najwięcej ramu, procesor może być nawet 2.0 GHz jedno rdzeniowy (bo moja aplikacja i tak używa 1 rdzenia) - łącze minimum 6 mbit symetryczne (miło by było jakiś juniper/firewall) nie zależy na: - dysku (minimum 10gb) - procesorze (minimum 1.6 GHz) - lokazliacji do 200 złotych co dostanę? ile ramu oferta server4you.de za ok 160zł gwarantowany: 5.120 MB maksymalny: 10.240 MB dostane coś lepszego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Cześć, Poszukuję serwera dedykowanego/vps zależy mi na: - najwięcej ramu, procesor może być nawet 2.0 GHz jedno rdzeniowy (bo moja aplikacja i tak używa 1 rdzenia) - łącze minimum 6 mbit symetryczne (miło by było jakiś juniper/firewall) nie zależy na: - dysku (minimum 10gb) - procesorze (minimum 1.6 GHz) - lokazliacji do 200 złotych co dostanę? ile ramu oferta server4you.de za ok 160zł gwarantowany: 5.120 MB maksymalny: 10.240 MB dostane coś lepszego? Osobiście wolałbym maszynę dedykowaną niż VPS nawet z takimi parametrami, za 200 zł możemy pomyśleć nad 6GB ram jeśli pozostałe parametry są zbędne - zapraszam na PW jeśli jesteś zainteresowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Moge ci dać VPSa w takiej cenie z oczekiwanymi parametrami dostaniesz 1 rdzeń minimum Xeona 5410 i 6GB ram (no i łącze 6 Mbit/s lub transferem liczone) w ATM Warszawa ale potrzebuje żebyś nie zwiał po 1 miesiącu Jeżeli jesteś zainteresowany priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilgefortz 75 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Czlowiek ma 200 PLN (pewnie brutto), a Ty mu proponujesz 1/4 CPU z 6 GB RAM i laczem symetrycznym 6 Mbps od ATM !!! nie wiem jak CI do sie oplaca szczerze mowiac, bo znajac ceny ATMu prawie pewien jestem ze lacze bedzie Cie drozej kosztowac ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Witam, czy na tym serwerze będzie uruchamiany serwer gry? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whatdefak 3 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Tak, będą jednak nie cs etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach