Gość Astron Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Cena do 1000zł netto. CMS- joomla lub autorski. Wymagana integracja z WHMCS 4.2 Grafika- nieszablonowa, elegancka, bez elementów flash, najlepiej coś jak netmark (oczywiście nie kopia). Proszę o oferty- cena + portfolio + termin realizacji. Mile widziana FVAT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Cena do 1000zł netto. CMS- joomla lub autorski. Wymagana integracja z WHMCS 4.2 Grafika- nieszablonowa, elegancka, bez elementów flash, najlepiej coś jak netmark (oczywiście nie kopia). Z taką cenę to napisz na jakimś portalu studenckim, bo za 1000 zł to dostaniesz co najwyżej średni projekt strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Netmark wcale nie ma ładnego czy nawet średniego projektu. Na moje oko jest bardzo lowendowy, a biorąc pod uwagę postawienie strony na joomli, być może nie będzie problemu ze znalezieniem realizatora. Z tym że raczej nie tutaj Odsyłam do strony z ofertami: http://zlecenia.przez.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fuqet 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Jestem w stanie to za taką cene, więcej info na PW. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach