igorew 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 witam panowie, jaki polecanie najlepszy skrypt do zarzadzania hostingiem interesuje mnie cos ala php coin albo account lab plus tylko , ze z opcja spolszczenia lub odrazu po polsku , przesukiwalem juz dosyc intensywnie google i jest tego mnóstwo ale nie wiem co wybrać więc zdaje się na wasze opinie co polecicie mi pozdro igor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość RuFiK Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 whmcs.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
igorew 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 whmcs.com sorki za kłopot zapomniałem dodać , że jestem raczej początkujący budżetowo więc interesowało by mnie napoczątek coś free Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Nie opłaca się. Za mniej niż miesiąc będziesz zwijał 'interes'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Lepiej od razu zainwestować w WHMCS niż po jakimś czasie bawić się w migrację danych klientów, usług itd. Pochłonie to więcej czasu i pewnie pieniędzy na napisanie jakiegoś softu do eksportu danych i importu na drugim oprogramowaniu. Chyba, że masz zamiar przepisywać ręcznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach