crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Witam! na sprzedaż mam nowy, nieużywany ( poza włączeniem, uruchomił i wykonał się konfigurator VISTA) komputer. Komputer ma jeszcze 24 miesiące gwarancji (od dzisiaj). Komputer będący przedmiotem tematu posiada następujące parametry: Core 2 duo, e5300, 2x2,66Ghz Płyta główna gigabyte 2GB DDR2 800MHz Ramu Radeon HD 4350 512MB ram 250GB hdd Zintegrowana karta muzyczna Czytnik kart all in one Nagrywarka DVD philips LEGALNY SYSTEM WINDOWS VISTA HOME PREMIUM. W komplecie oczywiście pudełko, pakiet sterowników. Komputer idealny do biura, pod domowe centrum video (karta graficzna posiada wsparcie do dekodowania x264 w full hd). Zapraszam na PW po szczegóły dotyczące ceny ( okazyjna ). Komputer ma przepracowane mniej niż 15minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berix 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2010 czemu nie ma ceny/allegro ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2010 Bo nie spieszy mi się by wystawiać od razu na allegro / cena jest do dogadania. 650zł by mnie interesowało za ten komputer;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2010 Szybki zakup, szybka sprzedaż. Niecodzienne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 13, 2010 600zł do negocjacji. w komplecie myszka oraz klawiatura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach