Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 No teraz wygląda to o wiele lepiej. I tak trzymać panowie P.s. nawet te reklamy już tak nie zamulają i je wszystkie odblokowałem - w sumie za to dostajecie kase ktora przeznaczacie na dalszy rozwój więc po co mam to ograniczać skoro już nie przeszkadzają w szybkim czytaniu forum EDIT: Na stronie głównej przy dłuższych nazwach działów jak np Ogłoszenia, spotkania i sugestie dotyczące WebHostingTalk.pl ramka z ilością tematów i postów jest pod napisem i jest nieczytelna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Czy ja wiem czy zlitował ? Mam monitor widescreen i nadal 2x forum mi się zmieści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 xorg, u mnie też, ale głównie zależało mi na pokazywaniu ostatniego aktywnego tematu w dziale jak to miało miejsce kiedyś, a nie tak jak to było teraz w jakiś beznadziejnych dymkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Nowa odsłona to masakra. Dzięki niej stracicie sporo userów. Przy obecnym wyglądzie i "wygodzie" użytkowania (np. w chwili obecnej beznadziejnie zrobiona opcja ostatnie wypowiedzi w dziale) ja powoli odpadam i zapewne zrobi to wiele osób. Forum ma przede wszystkim służyć dyskusji, a nie wyglądać kolorowo jak choinka. PLS dajcie możliwość wyboru stylu! Pozdro. W sensie jaka opcja ostatnie wypowiedzi w dziale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webh.pl 229 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Chodziło mi o pierwszy nieprzeczytany post w danym dziale ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Weźcie odświeżcie forum główne Przychyliliśmy się do próśb większości z Was i zmieniliśmy układ glównej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Zmniejszcie odstępy, tak by strona główna nie była taka długa i będzie już prawie dobrze;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Zmniejszcie odstępy, tak by strona główna nie była taka długa i będzie już prawie dobrze;-) Właśnie nad tym pracujemy, będziemy także myśleć o lekkiej reorganizacji struktury działów i subfor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neo 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 No ja się nie mogę doczekać dalszych zmian. Jak na razie te "początki" zmian mi się bardzo podobają. I na pewno z niecierpliwością będę czekał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Mamy duuużą prośbę, za raz przeczyścimy zakończone poprawki i niestety usuniemy wszystkie źle zgłoszone. http://wht.sugester.pl/ Wszelkie uwagi odnośnie błędów wyświetlania MUSZĄ być podparte screenem i informacją o przeglądarce i jej wersji oraz systemie operacyjnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas22333 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 4, 2010 Dzięki za poprawkę! teraz da się normalnie używać forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Strona główna blogu jest rozwalona na maxa Wygląd wpisu też pozostawia wiele do życzenia, np. kalendarz jest nieczytelny z białymi nazwami dni tygodnia, dodatkowo standardowo kolorystycznie elementy niebieskawe szpecą skin strasznie Podobnie np. w tym temacie "ostatnie wpisy z blogów na ten temat" nieładnie kolorystycznie wygląda ten box Widok profilu linki do zobacz zawartość mają standardowe tło do zmiany, w ostatnio byli klasa row2 powinna mieć wg. mnie inny kolor go nieładnie się to prezentuje Kalendarz: dziś - standardowy zielony tutaj nie pasuje, przycisk "kalendarz społeczności", belki także należało by zmienić kolor ze standardowego na inny. Wygląd "karty użytkownika" czyli to co się pojawia po kliknięciu w także do zmiany nie pasuje do całokształtu wyglądu forum Wyszukiwarka, opcja zaznaczenia aplikacji w której chcemy szukać ma standardowy kolor. I coś co zauważyłem podczas pisania tego postu, szybka odpowiedź nie ma przewijania i opisując Wygląd karty użytkownika skończyło mi się miejsce i nie mogłem przewinąć, żeby zobaczyć co piszę dalej. Komunikaty z klasą .message także do zmiany bo są standardowe. Nie chcę nic mówić, ale chyba za bardzo się ktoś pospieszył z oddaniem tego skina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Ponieważ nie mogę edytować to piszę kolejną wiadomość Jak się otworzy powiadomienia (to menu rozwijane) to nic tam nie widać. Jest ciemno niebieski kolor i link też jest ciemno niebieski i się zlewa wszystko Edit. Szybka odpowiedź w wiadomościach PW jest skopana, tekst jest ucinany i nagłówek nieładny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Spanner o co prosiłem? http://www.webhostingtalk.pl/topic/25065-nowa-odslona-wht/page__view__findpost__p__213190 Zgłaszaj tam i z dokumentacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Tomku jakoś mi to umknęło postaram się później porobić screeny i umieścić tak jak prosisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Będzie super ze screenami bo inaczej nie da się odtworzyć błędu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Tomku jakoś mi to umknęło postaram się później porobić screeny i umieścić tak jak prosisz Dzięki Po prostu nie dajemy rady a tak ze screenami + link + opis + z czego korzystasz ułatwi nam to OGROMNIE pracę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shikataganai 10 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Dzięki Po prostu nie dajemy rady a tak ze screenami + link + opis + z czego korzystasz ułatwi nam to OGROMNIE pracę nooo, dodanie widoku ostatnich tematów znowu przywróciło mi wiarę teraz zaczyna być naprawdę fajne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 Popieram.. główna w tej chwili jest bardziej funkcjonalna aniżeli z tymi dymkami Zmiana na plus : ) btw póki pamiętam, poprawcie kolumnę zainteresowania w profilu gdyż najeżdża na siebie z opisem. Screena nie wrzucam, wystarczy zerknąć w mój profil.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slavko17 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 5, 2010 PLS dajcie możliwość wyboru stylu! Wyzej juz zostało napisane, ze takiej mozliwosci nie będzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Ok, screeny i opis dodane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Wyzej juz zostało napisane, ze takiej mozliwosci nie będzie:( Bo jakby była to oznaczałoby porażkę nowej odsłony. To są właśnie zmiany i nie są wprowadzane dlatego żeby pozwolić komuś wrócić do poprzedniej skórki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 6, 2010 Jest z pewnością lepiej niż było na początku chociaż wciąż nie rozumiem po co komu na forach blogi i kalendarze skoro i tak tego nie używa nikt... W każdym bądź razie to jeszcze jakoś kiepsko mi się widzi ten napis "PARTNERZY" obok loga, może umiejscowienie kiepskie, coś w tę deseń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 Jakaś tragedia z tą szerokością, 19" monitor i aż odechciewa się czytać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 17, 2010 czy ktoś czyta wht.sugester.pl ? codziennie coś tam piszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach