Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 A co z logiem, nie sądzicie, że napis WHT (ten przekręcony) wygląda jak WHC? Logo nie ma być oczywiste oczywiste bo idąc tym tropem byśmy przekrzywili WHT pisane Times New Roman Nie wiem jak inni, ale ja spodziewałem się na głównej jakiegoś portalu na temat hostingu, sprzętu serwerowego (informacje, nowinki itp.), a pod /forum jakiegoś odświeżonego design'u na wzór głównej. Szału jak dla mnie nie ma Się nie czyta się nie wie Zmiany są podzielone na etapy. Wkrótce kolejne, potem następne i tak dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klito 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Szkoda, że nie można zmienić indywidualnie stylu... Strasznie się teraz czyta. Poza tym szablon ładny. Dokładnie, jak dla mnie wcześniejszy styl był bardziej czytelniejszy. Można było by samemu wybierać styl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 logo to JHM, zreszta dla mnie to zawsze był budynek akurat logo jest najsłabsze w tym wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Między miejscem na szybką odpowiedź, a Recent blog entries on this topic jest biała przerwa na około 600pikseli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 "Sygnet", misie, nie "logo" : ) "W H T . P L" nie za dobrze wygląda, definitywnie A co do testów, to pewnie Bartosz zrobił tak, że kopię ma gdzieś wszystkiego i pokazał 4-6 osobom - no bez JAJ ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 No właśnie ostatnio sobie czytałem i to chyba już jest coś więcej niż sygnet, skoro może oddzielnie występować Testy były ale jak widać życie pokazało, że na żywym tworze wszystko jest możliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Life 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 a gdzie jest "Oznacz jako przeczytane" dla konkretnego działu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Kolory do rewizji... Jak daję "pokaż nową treść" czy jakoś tak po prawej u góry to wyskakuje tabelka - cukierek... "new" na czerwono, listwy raz niebieskie na granat, raz morskie, co drugi wpis stylizowany tak, że nie ma tła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Łał Dawno nie zaglądałem i się kompletnie zdziwiłem. Na początku pomyślałem, że pomyliłem fora;). Jest ok, kwestia przyzwyczajenia się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Mi tam rozdziałka pasuje. Kolory są przyjemne. Brak detali ostatniego posta na głównej denerwuje. No i moje logo w topie trzeba powiększyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 A co się dzieje z rankingiem?, przecież każdy z tych firm miała opłaconą subskrypcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 jak serwer przeniesli to ranking poszedl w p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekp 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Odrobina stylisha i jest super :-) Jakby ktoś potrzebował (usunięcie kolumny z rankingiem i wyświetlenie dymków): .LastPost-Meta{ display: block !important; top: -60px !important; } .HomeContent .RightCol { display: none !important; } .HomeContent .LeftCol { width: 830px !important; } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Mi tam rozdziałka pasuje. Kolory są przyjemne. Brak detali ostatniego posta na głównej denerwuje. Pojawił się już odpowiedni dymek po najechaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Dymek fajnie wygląda ale ogranicza szybkie przelecenie for. Lepiej jak na stałe widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Mi tam rozdziałka pasuje. Kolory są przyjemne. Brak detali ostatniego posta na głównej denerwuje. No i moje logo w topie trzeba powiększyć Z tymi detalami będziemy kombinować, może nawet uda się tam umieścić kilka tematów z działu A co się dzieje z rankingiem?, przecież każdy z tych firm miała opłaconą subskrypcję. Opłacona subskrypcja jest za monitoring, oczywiście ranking jest. Tylko trwają praca i dyskusje co z nim zrobić. jak serwer przeniesli to ranking poszedl w p Gdzie tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Teee wyłącz Adblocka Tam pod kei masz reklamy Oj nie śledzisz tematu Igor zajmuje się grafiką i wdrożeniem, więc potrzebuje dostępu do PA. Wyłączyłem o powiem że jest tak samo jak przedtem przy wlączeniu kilku zakładek wszystko się tnie. Dokładnie mówiąc ładnie wczytuje się samo forum, później jest chwila zawiechy i wyskakują reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Opłacona subskrypcja jest za monitoring, oczywiście ranking jest. Tylko trwają praca i dyskusje co z nim zrobić. Zgadzam się, ale nie ma dostępu do panelu, powiadomienia są tylko na maile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Co do szerokości, wykorzystania grafik w tytułach tematów ( sic!) zobaczcie na forum purepc które zostało niedawno odświeżone. Wygląda super. Ten suwak u góry do ustawiania szerokości - cudo;-) http://forum.purepc.pl/forums.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dominikg 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Nowy wygląd według mnie oryginalnie, lepszy od poprzednika napewno no i dopasowana kolorystyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Zgadzam się, ale nie ma dostępu do panelu, powiadomienia są tylko na maile. Fakt, zapomniałem o tym drobnym problemie. DNS'y były obsługiwane przez wdc więc wpisy się nie przeniosły. Już monitoring.webhostingtalk.pl jest dostępny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Czy są jakieś szanse, aby powróciła stara "skórka" forum? Oczywiście w drodze możliwości wyboru... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Bartoszu mogę wiedzieć dlaczego nadal mam starą skórkę :> ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Czy są jakieś szanse, aby powróciła stara "skórka" forum? Oczywiście w drodze możliwości wyboru... Niet Bartoszu mogę wiedzieć dlaczego nadal mam starą skórkę :> ? Wyczyść cache w przeglądarce i kilka razy F5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Bartoszu mogę wiedzieć dlaczego nadal mam starą skórkę :> ? Bo Twoja przeglądarka nie lubi się odświeżać ? O ile obrazki i styl (css) jeszcze szybko się odświeżają (Ctrl+f5) to czasami javascript znacznie dłużej. Co do pytań o przywrócenie skórki czy możliwość wyboru - nie ma i raczej nie będzie takiej możliwości, po prostu w ten sposób nie da się prowadzić serwisu co chyba widać w internecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach