Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Witam, Z małym poślizgiem i jeszcze kilkoma błędami we wdrożeniu ale już jesteśmy online Błędy, propozycje możecie zgłaszać na http://wht.sugester.pl/ a tutaj możemy toczyć ogólną dyskusję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Włączyć możliwość zmiany na stary styl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Włączyć możliwość zmiany na stary styl Czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Czy mi się wydaje, że stary styl był szerszy bo wygodniej mi się czytało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Wygląda bardzo pozytywnie, ale także chciałbym używać starego stylu... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 ZA WĄSKO! Masakra... Kolorystyka super, ale szerokość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Mi tam nie przeszkadza, ponieważ używam "IP.Board Mobile" Bo po limicie w blueconnect inaczej sie nie da ( 16kb/s ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Czy mi się wydaje, że stary styl był szerszy bo wygodniej mi się czytało? Zgadza się. Jednak myślę, że to kwestia przyzwyczajenia () Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 moim marzeniem jest, żeby każdy użytkownik jak zechce, mógł wyłączyć 2 boxy (najlepsi użytkownicy i nowe tematy) zyskując na szerokości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Plus za starania, ale stary styl byl lepszy tzn. lepiej sie czytalo. (PS. Jednak wole ten styl. Wczesniej gdy otwieralem na WHT kilka zakladek naraz - ok 3 - przegladarka (Opera) zacinala sie i trzeba bylo ja wylaczyc. Nie wiem czy ktos jeszcze procz mnie mial z tym problemy wczesniej ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Jeśli ktoś używa FF/Chrome, to wystarczy Stylish, kilka regułek i znów jest szeroko dzięki zobaczę sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Czemu? Wąsko ? Chyba nie jest problemem by Ci co chcą używali innego skina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 nowy styl ładnie pięknie ( pospolity niebieski ) ale szersze naprawdę szersze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Negatyf 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Ja mam pytanie odnośnie menu, a w nim: forum, kalendarz, blog, szukaj. Czy on specjalnie musi najeżdżać na menu użytkownika? Dosyć dziwnie to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 wszystko ok, choc niebieski z abardzo daje po oczach i za wąsko jest, strasznie ściśnięte a prawej kolumny i tak nie ma (chyba, że tam adblock wycina reklamy ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Opis partnera technologicznego Dhosting nie mieści się w ramce. Poza tym ładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Opis partnera technologicznego Dhosting nie mieści się w ramce. Poza tym ładnie. m.in., na tej maszynce do zgłaszania wyliczyłem kilka problemów, które występują przy przeglądaniu w firefox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Ja mam pytanie odnośnie menu, a w nim: forum, kalendarz, blog, szukaj. Czy on specjalnie musi najeżdżać na menu użytkownika? Dosyć dziwnie to wygląda. Hmm nie za bardzo widzę o co Ci chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Podziękuj tym użytkownikom, którzy nadal korzystają z rozdziałki 1024x768 Niestety nadal to prawie 1/4 to musieliśmy nowy wygląd dopasować do ich potrzeb. Tomku - nowy design bardzo przyjemny, natomiast zamiast na sztywno narzucać 'szerokość strony', dajcie możliwość zmiany na pełna szerokość (taka była w poprzedniej templatce). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Tomku - nowy design bardzo przyjemny, natomiast zamiast na sztywno narzucać 'szerokość strony', dajcie możliwość zmiany na pełna szerokość (taka była w poprzedniej templatce). Dokładnie, jest za wąsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Dokladnie. Wyobrazcie sobie te forum na monitorze 23" Zrobcie jakis procent szerokosci ekranu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 580px na właściwą treść czyli treść postu to o wiele za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Tomku - nowy design bardzo przyjemny, natomiast zamiast na sztywno narzucać 'szerokość strony', dajcie możliwość zmiany na pełna szerokość (taka była w poprzedniej templatce). Pływający układ jaki był w poprzedniej odsłonie na pewno odpada, nie dało się pod to zunifikować wyglądu modułów. Planujemy niemniej układ inteligentny, który dostosowuje się do rozdzielczości użytkownika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Wszystko bedzie cacy jak usuniecie z boku ,,kei.pl" i poszerzycie o tyle szerokość Widzę że Tomek znowu pociągnął Bartka po kieszeni ( usunięcie stopki IPBoard) Edit: Widzę że mamy nowego admina : KLIK A któż to taki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach