Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Witam, poszukuję hostingu pod skrypt phpBB3 z SEO Modem : http://www.phpbb-seo.com/en/phpbb-seo-premod/seo-url-premod-t1549.html Obecnie korzystam z ionic.pl ale wydaje mi się, że są tam jakieś problemy. Moje ustawienia skryptu na 99% są dobre. (Podobne do innych, konsultowane z osobami, które prowadzą forum na tym skrypcie) Moje wymagania : - płatność - Możliwość płatności miesięcznych/półrocznych/rocznych - pojemność - od 512MB - transfer - wstępnie 5GB/miesiąc - możliwość przejścia na większy pakiet/dokupienie transferu - panel DirectAdmin - test 7-14 dni - serwery w Polsce Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Zobacz ofertę unixstorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiceShoot.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2010 Witam. Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą, spełniamy wszystkie Pana wymagania, oczywiście po kontakcie z supportem nie ma najmniejszego problemu aby przetestować hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2010 Jakieś inne oferty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2010 to ja też polecam unixstorm, dorzuciłbym jeszcze vipower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HacKedByX*Team 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2010 Usunąć, pominąłem fakt że tylko Da a nie cP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 31, 2010 Zapraszam do zapoznania się z ofertą pakietu EasyPack w Hekko.pl. W cenie 42,70 zł brutto za rok otrzymasz stabilne konto 2GB pojemności i 5GB transferu miesięcznego na serwerach w Polsce. Zarówno zwiększenie limitów jak i przejście na wyższy pakiet odbywa się w pełni automatycznie z poziomu naszego panelu rozliczeniowego. W przypadku pytań zapraszam do kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 Także polecam unixstorm : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 Zastanawiam się pomiędzy firmami : unixstorm.org a linuxpl.com Lepsze ceny ma linuxpl, ale jak to jest z jakością? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HacKedByX*Team 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Zastanawiam się pomiędzy firmami : unixstorm.org a linuxpl.com Lepsze ceny ma linuxpl, ale jak to jest z jakością? nie wiem jakw unix storm ale w linuxpl.com nie będziesz miał jakiś problemów, forum 100k postów na smf + portal shoutbox i seo mod działa ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Zastanawiam się pomiędzy firmami : unixstorm.org a linuxpl.com Lepsze ceny ma linuxpl, ale jak to jest z jakością? sam korzystałem z linuxpl.com i było całkiem fajnie. Support działa o wiele szybciej niż w unixstorm. Z jakością też nie ma problemów. Uptime miałem 350 dni. Dużą zaletą jest tolerancja na stosunkowo duże obciążenie, szczególnie jeśli chodzi o fora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Ale linuxpl.com nie jest w Polsce tylko w Niemczech... Sam napisałeś że lokalizacja Polska... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Astron Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Niektórzy czepiają się, że linuxpl ma niezbyt miłą obsługę i był jeszcze jeden głośny incydent na wykopie o nich. Generalnie nie ma się co przejmować. Większość linuxpl poleca, najlepiej będzie jak sobie przetestujesz i sam ocenisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach