Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 A dzisiaj wszystkim administratorom życzymy jak najmniej padów serwerów i wysokich uptime'ów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Dzięki Heh, a ja wczoraj miałem pad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiberhead 9 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 fiberhead życzy wszystkim administratorom szybkich serwerów i stabilne konfiguracje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Też życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, braku padów i awarii i uprzejmych klientów I na zapitę Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Jak mi znajdzie ktoś gdzie można takie kupić to będę bardzo wdzięczny Widziałem gdzieś w sklepie online za granicą ale ostatnio szukałem i niema. Skosztowałbym sobię takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Gdzie taką dobrą dystrybucję Debiana można ściągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 30, 2010 Ponoć z debianwino.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 No i roczek minał i znowu święto Najlepszego dla wszystkich adminów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 to dopiero jutro wyrwałeś sie przed szereg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 Raczej pojutrze ;-) Ja zloze juz dzis, bo wieczorem do Polski jade, i nie bedzie mnie na forum jakis czas. Wszyskiego najlepzego, malo errorow , duzo komend, i dobrych konfiguracji maszyn (by zylo sie lepiej ) Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2011 W nocy na fb widziałem że jutro, a że było to po północy to to mi się pokręciło Jeszce helion przysłał już maila z życzeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Wszystkim adminom życzę jak najmniej problemów z serwerami na najbliższy rok, mniej marudzących klientów i wysokich uptimeów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 I $$ na routery Cisco, aby nam ddosy nie przeszkadzały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 W Helionie 20 procent zniżki z tej okazji heh. http://helion.pl/promocje/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Krzaki miałyby radochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 Wszystkim adminom wszystkiego najlepszego, mniej stresu z klientami, działających maszyn i wyrozumiałych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GLOBALDATA 29 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2011 (edytowany) Z Heliona strony faktycznie miło, aż chyba coś kupię i zrobię sobie prezent z okazji święta Edytowano Lipiec 29, 2011 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach