Muody 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 Poszukuje serwera dedykowanego pod gre Tibie 7,5.. Ilość slotów minimum 14 a maksymalnie do 22.. Interesują mnie jedynie konkretne oferty i wiadomo- niskie ceny. Kontakt: gg. 3205152 (cały czas na niewidocznym). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xnn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2005 o! no prosze... kolejny zainteresowany serverem OT... w tym albo nastepnym tygodniu bede zamawial dedyka wlasnie dla OT.. co prawda mnie interesuje liczba slotow 600~;-) Licze ze maszyna tyle *uciagnie* odezwe sie na gg pozniej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2005 Jak dla mnie, kupowanie dedyka pod gre ( i to na 16 slotów ) to bezsens totalny. Nie no ludzie, załamujecie mnie. Wydawać 300zł żeby sobie troche pograć? :roll: Poszukaj jakiś serwerów gier (forall.pl) Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2005 PIKeR napisał: Jak dla mnie, kupowanie dedyka pod gre ( i to na 16 slotów ) to bezsens totalny. Nie no ludzie, załamujecie mnie. Wydawać 300zł żeby sobie troche pograć? 300 / 16 ludzi = niecale 19 pln / leb miesiecznie. Wystarczy odzalowac 3 piwka pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach