Muody 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 Poszukuje serwera dedykowanego pod gre Tibie 7,5.. Ilość slotów minimum 14 a maksymalnie do 22.. Interesują mnie jedynie konkretne oferty i wiadomo- niskie ceny. Kontakt: gg. 3205152 (cały czas na niewidocznym). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xnn 0 Zgłoś post Napisano Listopad 4, 2005 o! no prosze... kolejny zainteresowany serverem OT... w tym albo nastepnym tygodniu bede zamawial dedyka wlasnie dla OT.. co prawda mnie interesuje liczba slotow 600~;-) Licze ze maszyna tyle *uciagnie* odezwe sie na gg pozniej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2005 Jak dla mnie, kupowanie dedyka pod gre ( i to na 16 slotów ) to bezsens totalny. Nie no ludzie, załamujecie mnie. Wydawać 300zł żeby sobie troche pograć? :roll: Poszukaj jakiś serwerów gier (forall.pl) Pozdro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Listopad 7, 2005 Jak dla mnie, kupowanie dedyka pod gre ( i to na 16 slotów ) to bezsens totalny. Nie no ludzie, załamujecie mnie. Wydawać 300zł żeby sobie troche pograć? 300 / 16 ludzi = niecale 19 pln / leb miesiecznie. Wystarczy odzalowac 3 piwka pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach