www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 29, 2010 bis nie robi synchro ze skrzynkami w trybie rzeczywistym a tylko z twoim urządzeniem, z serwerami pocztowymi komunikuje się co 15 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 bell, nie posiadając dostępu do usługi BIS, również można korzystać z natywnego klienta e-mail? Pytam, ponieważ Play nie udostępnia takiej usługi, więc pozostaje mi zadowolić się dużym pakietem transferu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 W Play są duże limit i tanie Jak dobrze pamiętam 500MB 15zł Zobacz na playmobile.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 W Play są duże limit i tanie Jak dobrze pamiętam 500MB 15zł Zobacz na playmobile.pl Nie zrozumiałeś pytania. Pytałem o możliwości telefonu... Zatem, czy korzystanie z maila bez usługi BIS jest równie fajne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 Zatem, czy korzystanie z maila bez usługi BIS jest równie fajne? nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 moze ktos wydzielic czesc rozmowy do oddzielnego watku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 Aktualnie poluję właśnie na 8520, cieszę się, że tak dobrze o nim piszecie . Co do maili w komórce: miałem nokię + nokia mail i działa to podobnie jak BIS - przynajmniej tak mi się wydaje (IMAP Push). Sprawowało się świetnie. Teraz mam HTC Magic ze zwykłą pocztą i nie jest źle, ale jeśli ktoś chce być z mailami na czasie to lepiej wyjdzie na BIS albo Nokia Mail (dla mnie wybór jest oczywisty bo nokia niestety mnie ostatnio zawiodła, a BB jeszcze nie miałem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 http://www.era.pl/pl/biznes/uslugi_porady/rozwiazanie_blackberry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 Co do maili w komórce: miałem nokię + nokia mail i działa to podobnie jak BIS - przynajmniej tak mi się wydaje (IMAP Push). Sprawowało się świetnie. Teraz mam HTC Magic ze zwykłą pocztą i nie jest źle, ale jeśli ktoś chce być z mailami na czasie to lepiej wyjdzie na BIS albo Nokia Mail (dla mnie wybór jest oczywisty bo nokia niestety mnie ostatnio zawiodła, a BB jeszcze nie miałem) No właśnie.. Przy abonamencie w Playu rozważam Nokię E52 lub E72 i pakiet internetowy. Tylko byłem ciekaw działania Nokia E-Mail, ponieważ sam nie miałem okazji korzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach