ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2010 Witam Cos mi nie dziala formularz konaktowy na mojej stronie :? tow-edukacja.pl mam na mysli to ze ustawilem w pliku aby emaila wysylac za pomoca funkcji php mail na serwerze jest ta funkcja wlaczona a formularz nadal nie dziala ;/ ktos ma jakies pomysly ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2010 Zapodaj kod tego formularza, swego czasu udało mi się takowy dość rozwinięty formularz zbudować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2010 Prosze 25611-form03structure.xml 25611-form03configuration.xml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2010 Masakra ten kod. Za browarka lub dwa mogę się podzielić moim skryptem i przerobić pod twoje potrzeby (jakie mają być pola, jakie nazwy itd) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 no ale ja to mam w flesha wgrane ;/ dlatego mi zalezy aby dzialalo jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach