ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 Mam zamiar kupic serwer dedykowany do ceny 200 zł został mi zaproponowany 2.0 procek 512 ramu 40 giga dysk 2 ip + Direct admin za 20 pln Czyli za całość miałem zapłacić 220 zł ale szukam tańszej propozycji moga być słabsze parametry. Są jakieś propozycje ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bartek24m 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 a niepodałęs jaka przepustwowsc serwera 100 mb czy 10 czy mzoe ktos to na neostradzie postawił dedyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 na 10 to mi wystarczy a ma ktoś jakieś inne propozycje czy moze ktoś załatwić taniej ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
barteq 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 Poszukaj po forum. Ostanio widziałem co najmniej kilka propozycji serwerów za około 150 zł... Przykładowo w tym temacie: http://www.webhostingtalk.pl/viewtopic.php?p=15514 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 ehh szukałem szuakamo kogoś kto mi kupi np w stanach bo sam nie umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 Jesli DirectAdmin nie jest konieczny: Serwer w Niemczech AMD Athlon 2200+ Dysk ATA 40GB ATA System Operacyjny SuSE 9.1 Pomoc Techniczna Stone Support Forma Kontaktu E-mail Support 24/7 RAM 512MB DDR RAM Switch 100MBIT Transfer Miesięczny 300GB Panel: ConfiXX/Plesk do wyboru Cena: 238 PLN miesiecznie Koszt aktywacji: 171 PLN Ceny netto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheSaint 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 @Fujara, kisiek szuka serwera do 200zl czytaj ze zrozumieniem a nie wrzucasz wszedzie swoje oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fujara 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 Roznica miedzy 200 a 238 zł nie jest duza zwłaszcza ze serwer ten jest w Niemczech , wiec pomysl czy jest sens pisac tego typu posty ( pomijam to ze bedziesz miał wieksza wartość w kolumnie Posty ... ) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheSaint 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 @Fujara: 238+VAT chciales powiedziec czyli 290,36zl /mc Roznica jak widac jest. I nie, nie nabijam sobie postow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 No szukam czegoś naprawde taniego i nawet nawet widziałem coś na niemieckich stronach ale ja nie sprechen deutch .Wieć jeszcze jak bym tak znalazł pośrednika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach