Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Witajcie, Jestem zmuszony zacząć rozglądać się za inną firmą bo prohostowi coś odbiło i przestali akceptować moje zlecenie stałe w płatnościach czego ja zaakceptować nie mogę. Zatem szukam odpowiednika parametrów zasobów konta Medium głównie pod wzglęgem ilości zasobów procesora, również w gda, z cpanelem + dedykowany IP pod SSL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2010 Witam Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą - http://glowanet.pl/hosting-w-polsce.html Zapraszam również do kontaktu na GG, 4863039 Pozdrawiam Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 27, 2010 Jeśli pogodziłbyś się z DA to poleciłbym sprawdzić ofertę www.vipower.pl Sam miałem ten sam dylemat - na co zmienić prohost i postawiłem na vipower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2010 O DA nie ma nawet mowy.. tak samo o autorskim panelu. @N3T5kY niestety regulamin wyklucza mnie z tego hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach