fazek12 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Hej ma pewien problem wrzuciłem skrypt 5y na giet.pl i jak klikam rejestracje lub statystyki itp to nic nie wyskakuję próbowałem już wszystkiego jak zamiast http://giet.pl/strona.php?p=rejestracja wezmę http://giet.pl/strony/rejestracja.inc działa ale bez szablonu proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Może mod_rewrite źle ustawiony? Rewrite base czy coś heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fazek12 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Czyli co zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Dodaj na początku pliku index.php linijkę extract($_GET); Jeśli zadziała, to znak, że czas zmienić skrypt na porządniejszy ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fazek12 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Nie zadziałało plis pomóżcie bo nie wiem co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Moja pomyłka - wklej ten kod, co podałem, ale na poczatek ./strona.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fazek12 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 wkleiłem pod <? i error Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 "Nie można połączyć się z bazą." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fazek12 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Temat do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mały_host 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Ten skrypt działa wyłącznie na php4, nie chce działać na php5 - temat sprawdzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Ten skrypt działa wyłącznie na php4, nie chce działać na php5 - temat sprawdzony Oraz z włączonym wildcardem Skrypt na pewno działa na xaa.pl, ponieważ sam miałem u nich hosting oraz skrypt 5y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach