Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Witam. Znalazłem fajny szablon w internecie no i ccialem go przerobic dla siebie. O ile tekst jest w plikach xml i notepad daje rade to nie mam pojęcia czym mogę edytować pliki .swf Może podrzuci ktoś jakiś dobry program do edycji tych plików?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 od kiedy grafikę wektorową można otwierać przez notepad'a? Macromedia Flash Professional Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Od kiedy swf to grafika wektorowa ? SWF to plik binarny który jest odtwarzany we flash playerze. Zawarte są w nim obiekty, animacje, akcje, itp. Pliku tego nie można w normalny sposób edytować ponieważ jest to najczęściej plik wynikowy projekty z pliku FLA z programu Adobe Flash. Można spróbować zdekompilować taki plik programem SWF Decompiler. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Ciężko swf'y edytować (to tak jak byś chciał edytować pliki exe ). Musisz znaleźć źródła fla. Przy zakupie szablonów zawsze dostaje się źródła. // @regdos był szybszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Zdekompiluj .swf do "kodu źródłowego" którym są pliki .fla, możesz je dowolnie przerabiać a następnie spowrotem konwertujesz .fla do .swf i gotowe. Sprawdź programem Sothink SWF Decompiler, swojego czasu dekompilowałem .swf dla zabawy i sprawdzania jak to działa i wychodziło, zaś spowrotem do .swf nie kompilowałem nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach