omega107 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 Tak jak w temacie szukam dedyka do 250 zł na miecha. Jeżeli ktoś ma w ofercie coś lub zna gdzie takie cósik mozna znaleść to proszę o odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 za 262 zl (12 ponad plan) masz tu http://ovh.pl/pl/products/ded_superplan_details.html celerona wojt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega107 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 oki już znalazłem za 269 brutto, dzięki za odpowiedź. Takie cosik: CPU: Athlon XP 2600 + RAM: 512 MB Dysk: 80 GB Traffic w cenie: 500 GB System: Suse Linux 9.1 Łacze do Switcha: 100 Mbit Łacze serwerowni do sieci: 6 GBbit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 oki już znalazłem za 269 brutto, dzięki za odpowiedź. Takie cosik: CPU: Athlon XP 2600 + RAM: 512 MB Dysk: 80 GB Traffic w cenie: 500 GB System: Suse Linux 9.1 Łacze do Switcha: 100 Mbit Łacze serwerowni do sieci: 6 GBbit a gdzie to znalazles? wojtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega107 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 "Po znajomości" :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 ja tez sie dolacze dopytania, dosc pilne, szukam konkretnej firmy ktora zalatwi wszystko za mnie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 guci0, co firma ma zalatwic za Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega107 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 No właśnie? Chyba tylko dedyka, które mozesz kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 guci0, co firma ma zalatwic za Ciebie ? No właśnie? Chyba tylko dedyka, które mozesz kupić.Panowie czepiacie sie , co mam zalatwic??? prosta sprawa dedyka ktory dziala Na chwile obecna nadal szukam ale nie pilnie ... Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dinek 19 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Witam, Mozemy Ci zaoferowac nastepujaca konfiguracje: Intel Celeron 2.4GHz 512MB RAM 80GB HDD 1000GB transferu Debian/Suse Lokalizacja: Frankfurt Uplink: 4Gbit Instalacja: 0 Miesiecznie: 190 PLN netto Pozdrawiam. Dino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
omega107 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Ciekawa oferta, daj adres do stronki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tramp 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 dinek i ip serwera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Jakies slabsze maszynki tez macie? (1 ghz + 200 G B ruchu...) Juz prawi wybralem dedyka ale ... warto moze jescze troceh poszukac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol Głowacki 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Jakies slabsze maszynki tez macie?(1 ghz + 200 G B ruchu...) Juz prawi wybralem dedyka ale ... warto moze jescze troceh poszukac;) Tak są, VPS-y dobry z 200GB Traffic 49$ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
johnas 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Maxkali1 Jakbym chcial VPS'a to bym powiedzial. zapytałem o maszynki więc VPS mnie nie interesuje. Będą tam dane nie do "podglądania" przez innych więc musi to być dedyk. Za 49$ USD to Ja sobie w POLSCE w domu postawie;P na DSL'u od tepsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PIKeR 1 Zgłoś post Napisano Listopad 30, 2005 oki już znalazłem za 269 brutto, dzięki za odpowiedź. Takie cosik: CPU: Athlon XP 2600 + RAM: 512 MB Dysk: 80 GB Traffic w cenie: 500 GB System: Suse Linux 9.1 Łacze do Switcha: 100 Mbit Łacze serwerowni do sieci: 6 GBbit BigSerwer.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach