fazek12 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Witam mam problem z tym forum a mianowicie bardzo mi się tnie wszystkie strony i fora chodzą normalnie a tu tragedia a forum jest super i bardzo mi potrzebne pomocy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Reklamy? Zainstaluj jakąś wtyczkę blokującą reklamy na stronach, zobacz czy będzie tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Zmień them na klasyczny IPB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Zmień them na klasyczny IPB Niestety ktoś wyłączył tą funkcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Niestety ktoś wyłączył tą funkcję To nie była funkcja tylko bug Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Ktoś już napisał: FF+ adblock. Póki administracja nie przemówi do rozumu firmom które wrzucają zamulające reklamy to niestety ale też jestem zmuszony korzystać z tych narzędzi. Po wyłączeniu 2 bocznych reklam forum w dzień i w nocy smiga aż miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 To nie była funkcja tylko bug To wobec tego mógłby wrócić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 co prawda istnieje konieczność reklam na forum, ale nie można wstawiać normalnych .jpg tak jak np. w przypadku datahouse? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Czekamy na poprawioną wersję reklamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fazek12 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Ja narazie radzę sobie Na Ip.board Lo-Fi ta bez grafiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Najlepszy sposób to jak już ktoś wyżej wspomniał Firefox + AdBlock, dodatkowo polecam jeszcze Kasperskiego Internet Security 2010 z zainstalowanym modułem blokowania reklam na witrynach, lecz bezsensownie bo wszystko co chce mogę poblokować w AdBlocku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrzegorzD 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 u mnie tez tragedia..... WHT działa tak jakby miało z 60 lat.... Chyba jednak blokada reklam to jedyny skuteczny srodek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 To nie tylko przez reklamy, skrypt też ma swoje za uszami przy tylu użytkownikach, przy takiej ilości tematów i odwiedzających userów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 To nie tylko przez reklamy, skrypt też ma swoje za uszami przy tylu użytkownikach, przy takiej ilości tematów i odwiedzających userów.. No pewnie skrypt za ~$349 nie wytrzymuje 100 użytkowników Bardzo mądre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 Nie napisałem tak Naucz się wkońcu czytać ze zrozumieniem bo widzę, że masz z tym wielkie problemy zawsze. Napisałem, że będzie lekko zamulać. Przy takiej ilości użytkowników, tematów itp to jest raczej normalne, że będzie trochę wolniej działać niż przy jakiś mniejszych forach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 No pewnie skrypt za ~$349 nie wytrzymuje 100 użytkowników Bardzo mądre. Jeżeli juz coś to za 149 http://www.invisionpower.com/store/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 Od kiedy to cena jest jedynym wyznacznikiem jakości? A czy ja napisałem, że jedyna? Jeżeli juz coś to za 149 Wersja Business jest za 349. Nie wiem na jakiej WHT się opiera. Napisałem, że będzie lekko zamulać. 12 zapytań 0.1232 sek To nazywasz zamulaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 A tak przy okazji, co się dzieje z rankingiem. Mi się to w ogóle nie wyświetla. Czy ktoś ma dostęp do rankingu IPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Sierpień 1, 2010 Ranking chwilo wyłączony. Czas generowanie strony: 0,1373 sek Już powinno lepiej chodzić, zniknęła problematyczna reklama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Life 15 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 widzę że zmienił się wygląd (wolałem poprzedni) ale nie widzę w panelu możliwości zmiany motywu nie ma też nigdzie (przynajmniej nie widzę) opcji oznaczenia pod forum jako przeczytanego (często z tego korzystam). a oznaczanie całego forum jako przeczytane nie jest tym samym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Coś się syplo po aktualizacji do 3.1.2 : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalpio 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 No to teraz pojechaliście a szkoda Beznadziejnie to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 uff a mi po zalogowaniu jest po staremu - po nowemu nie do przyjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HacKedByX*Team 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2, 2010 Administracja doda możliwość zmiany stylu bo teraz się czuję jak na jakimś forum wielotematyczno-młodzieżowym, o przeglądaniu na komórce nie pierwsze młodości nie mówię, i szybka odpowiedź jest leciutko ucięta jak piszemy jakieś dłuższe zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach