toskow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 mail jak w homie - specjalnie dla Ciebie dostajesz specjalny kod na 50 % znizki hehe, ciekawe, kto da wiecej nazwa.pl: 5 GB miejsca / 300 GB transferu / 150 zł rocznie / do konca stycznia home.pl: 5 GB miejsca / 240 GB transferu / 188 zł rocznie / do konca grudnia moim zdaniem przewaga nazwy... jesli chodzi tez o dodatkowe uslugi, to nazwa wygrywa - wiecej rzeczy bez limitow... w homie ftp moze byc tylko na cale konto, bez wydzielonego folderu - lipa! walka trwa... czekamy na kolejne firmy... tylko czy to nie doprowadzi do zmniejszenia przepustowosci lacz...? jak sie wszyscy rzuca na nazwe i home chyba ze to taktyka wykonczenia malych hostingow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 Ma ktoś taki kod od nazwy? Przydałby się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kacper Warda 0 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 Został poruszony ciekawy temat sam się od jakiegoś czasu zastanawiam o co chodzi z tymi promocjami - od home.pl dostałem już trzy kody promocyjne, każdy z nich z innej okazji.. Mam dziwne wrażenie, że nie jestem osamotniony, jako posiadacz zniżki na serwery/domeny w home.pl. Coś nawet każe zapytać, czy aby wszystko z home.pl jest w porządku :/ Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Listopad 2, 2005 toskow, kacper. Mysle ze potrzebujecie wiecej wiadomosci dotyczacych otoczenia biznesowego, polozenia w ktorym sie znajduja oraz planow tych firm na kolejne 1-3 lata aby analizowac co sie dzieje :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toskow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 3, 2005 no to podziel się informacja ... imho: patrzac na http://www.top100.pl/ 2 giganty chcą wyeliminować krasnali z rynku aktywna reklama, obniżanie cen domen i hostingu do "kosztów" niemalze, niski zysk jednostkowy ale pomnożony przez jakies 40.000 userow daje niezle przychody strategia hipermarketów, przy jednoczesnym dbaniu o jakość (oby, sprawdzimy za jakis czas) mają srednio po 10% rynku bedą mieli po 25% akcje promocyjne nie maja nic wspolnego z wyroznieniem (calkowicie losowo i masowo) - sciema ze to dla super sprzedawcow z allegro, aktywnych z prv, albo dla osob z duza wymiana maili... moja kobieta tez dostala takie oferty i od nazwy i od home'a na maila, ktorego zalozyla sobie miesiac temu... tu tez inny kruczek - po roku placimy normalnie, albo wynocha - wiekszosc zostanie -> przyzwyczajenie, problemy z transferem baz danych itp. Za rok nie bedziemy mogli skorzystac z promocji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuzyn Horhe 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2005 Czy ma ktoś może kod 50% znizki w nazwa.pl do oddania? Może jest komuś niepotrzebny? Jeśli by ktoś miał to byłbym wdzięczny gdyby podeslal mi go na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toskow 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2005 uwaga, uwaga wyjawiam pilnie strzeżoną tajemnicę ;D H3U-8B66QH wystarczy wkleić w pole kupon rabatowy BTW: mam 6 kont mailowych i na wszystkie już dostałem ten sam mail... Specjalnie dla Ciebie 50% rabatu na serwer w nazwa.pl Najlepsza oferta na rynku! Wybrane parametry serwera Active: 5 GB powierzchni dyskowej 300 GB transferu! bezpłatny okres testowy 14 dni Serwer Cena Cena z kuponem rabatowym Active 300 zł 150 zł Active Pro 600 zł 300 zł Twój kod rabatowy: H3U-8B66QH Aby skorzystać z promocji: Wejdź na stronę nazwa.pl Zamów usługę serwer Active lub ActivePro W podsumowaniu zamówienia wprowadź kod rabatowy na usługę Otrzymasz potwierdzenie zamówienia wraz z rabatem Kupon jest ważny do 31 stycznia 2006 roku i dotyczy oferty serwerów Active i ActivePro. Podane ceny są cenami netto i dotyczą pierwszego okresu abonamentowego usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2005 Na innych forach mozna wyczytac, ze nazwa.pl ma dosc czesto problemy z mysql. Sam tego doswiadczylem probujac przegladac oferte sklepow internetowych, ktore stoja w nazwa.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tirtha 0 Zgłoś post Napisano Listopad 8, 2005 Nie macie wrazenia, ze ten kupon jest niemal idealna kopia tego z home.pl ? Wszystkie listy czytam w plain tekscie i myslalam, ze to kupon home.pl, dopoki nie mignelo mi nazwa.pl Po prostu teraz lepiej widac caly wyscig, zwrocicie uwage, na takie rzeczy jak uruchomienie 24h/dobe w home. Wg mnie to nawet dobrze, tym sposobem zniknie tzw."mlodociany hosting" , do roboty wezma sie Ci, ktorzy maja "know-how" i byc moze uda sie tym sposobem uniknac wielu sytuacji, ktore byly opisywane na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
donkey7 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 14, 2005 http://forum.optymalizacja.com/index.php?s...showtopic=12511 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach