krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Witam, męczę się z tym już 2 godziny może ktoś mi powiedzieć jak podpiąć domene w masternet na konto hostingowe w webd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Jest tam jakiś panel ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 cpanel ;/ Niby podpiąłem domene pod cpanel ale jak wpisuje adres strony nowej domeny to wywala "Przepraszamy, poprawna zawartość domeny: xxxx w chwili obecnej nie może zostać wyświetlona. Domena utrzymywana jest na serwerach DNS MasterNET.pl lecz nie została zaparkowana na serwerze wirtualnym lub czeka na przeładowanie serwera HTTPd" Pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 DNSy zmieniłeś? "Swoje" odczekałeś zanim Twój ISP "zobaczy" zmianę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzysiuus 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Zmieniłem... jednak jest chyba za mało czasu jeszcze minęły niecałe 2h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 to w takim razie spokojnie, musisz poczekać aż zakończy się delegacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Wystarczy zapoznawać się z monitami które pojawiają się w momencie wykonywania poszczególnych operacji - a jest informacja, iż aktualizacja DNS'ów może trwać do 24h, więc na prawdę nie rozumiem tego zdziwienia że "mi" nadal strona nie działa chociaż dopiero co zmieniane były DNS'y. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach