Radox 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Witam!!! Sprzedam Cały Serwis http://www.Slotomania.pl w skaład wchodzi: -Panel admina -domena ważna do 05.05 2011 -konto www 5gb do lutego 2011 opłacone -szablon -psd + mogę dorzucić panel ventrilo z formularzem i opcją sms za groszę. Kontakt PW lub GG: 10680515 Cena 150zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Radox 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Nie Kolego Chcę kupić nowy Hosting, a swoje Stare Sprzedaje bo brakuje mi więc nie ma się co podniecać ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Czego Ci brakuje? Dochodów? Tak? Możesz pisać jaśniej? Ostatnie post jest niezbyt zrozumiały... A czy ktoś tu się podnieca? Zastanów się... Pozdrawiam, Poplop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Trzymałeś hosting gier na sharedzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bl00keRs 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Strona jakby chciała się wczytać a nie mogła, ping średni 50ms, 0 pakietów straconych a wczytuje się grubo ponad 30 sekund, serwer chyba z Antarktydy... W dodatku ten tytuł webSPELL v4, heh. Nie wiem, ty to jest warte choć 1PLN, bo tam szczerze to nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach