Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 (edytowany) Ze względu na test pewnego rozwiązania, z chęcią dam kilkadziesiąt hostingów bez opłaty. Więcej info GG 4863039 / glowa@glowa.mobi PHP 5.3 Litespeed cPanel 11 MySQL 5.1 pzdr Adam Edytowano Lipiec 24, 2010 przez N3T5kY (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Czy firmy hostingowe mogą również testować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Mogą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Szymański 3 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Na jak okres czasu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Lifetime. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemi 20 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Czy jest także dostęp do shella? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Czy jest także dostęp do shella? I marwit do tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2010 Co ostatnio jest moda na tego "marwita"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Zdrowy i 0% alc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Kubuś jest emo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemi 20 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Wolę zdecydowanie kubusia . Co do mojego pytania: po prostu przyzwyczaiłem się do zarządzania plikami przez Midnight Commandera oraz do połaczeń przez sftp . Dlatego pytam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d3d!k 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Wolę zdecydowanie kubusia . Co do mojego pytania: po prostu przyzwyczaiłem się do zarządzania plikami przez Midnight Commandera oraz do połaczeń przez sftp . Dlatego pytam . Przyzwyczaiłeś się do wolniejszych połączeń ? :> Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Jedno mnie zastanawia, bez limitów, lifetime Gdzie tu haczyk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hemi 20 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Ze względu na test pewnego rozwiązania, z chęcią dam kilkadziesiąt hostingów bez opłaty. Tu jest haczyk. Zakładam, że skoro to jest test to może (acz nie musi) zdarzyć się jakaś awaria etc (ale to są tylko moje domysły). @d3d!k : pytam tylko z ciekawości bo w sumie mam dedyka i kilka vps'ów skonfigurowanych wg moich potrzeb pod ręką tak więc hosting mi niepotrzebny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colos 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Ze względu na test pewnego rozwiązania, z chęcią dam kilkadziesiąt hostingów bez opłaty. Żadnego haczyka, lifetime, oferta dość niestandardowa. A co mi tam, chętnie skorzystam z oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Czy po tym darmowym okresie testowania będzie można zrezygnować z usług? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HacKedByX*Team 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Czy po tym darmowym okresie testowania będzie można zrezygnować z usług? Lifetime. Jeśli się doczekasz końca tego darmowego okresu to tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Jeśli się doczekasz końca tego darmowego okresu to tak Ja dostałem inną odpowiedź na Gadu-Gadu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Może się nią podzielisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Informacja była taka, że po zakończeniu testów trzeba będzie płacić według cennika lub 50% taniej. Dlatego pytam, jak to w końcu jest...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 To napisz jeszcze raz, to wyjaśnię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filip955 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Czy mogę o pełne i rzetelne wytłumaczenie tego incydentu? Co ludzi tyle plotek.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 26, 2010 Po zakończeniu testów albo rezygnujesz albo płacisz taniej. Przecież nikt Cie nie zmusi przedłużyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach