ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2010 Witam ponownie Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem :? theme normalnie wgralem , wyswietla sie prawidlowo ale jest jakas czarna smuga na calej stronie i nie moge w nic kliknac ... Moze ktos spotkal sie z czyms takim ? Mam to na stronie http://divxfilmy.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2010 Na moje oko wygląda to tak, jakby jakaś wtyczka odpowiedzialna za wyświetlanie zdjęć próbowała coś wyświetlić zaraz po załadowaniu strony.Powyłączaj wtyczki odpowiedzialne za zdjęcia/galerie i zobacz, czy problem nadal występuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2010 U mnie wszystko działa w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ftt000 5 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2010 Ehm , jakis dziwny kod reklamy byl w szablonie o.O i to on blokowal wszystko ... Dzieki za checi i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach