kom4r 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2010 Witam tak jak w temacie, na sprzedaż posiadam plugin do DirectAdmina, który umożliwia dopisanie userom adresów IP - które mogą wykorzystać na swoich domenach (tj. pełna podmiana IP dla domeny) Cena: 409 zł / 1 licencja na DA Po więcej info zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2010 Czy jesteś autorem pluginu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2010 Obecnie DirectAdmin oferuje taką funkcję w standardzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kom4r 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 Tak jestem autorem. @hekko - mój jest łatwiejszy w użyciu, bardziej przejrzysty - czytelniejszy. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Lipiec 24, 2010 @hekko - mój jest łatwiejszy w użyciu, bardziej przejrzysty - czytelniejszy. ;-) No i? Ten standardowy jest 500 zł tańszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakubw 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Witam, w którym miejscu taka edycja jest możliwa ? szukałem i niestety nie znalazłem. Prosiłbym bardzo o nakierowanie wersja DA DirectAdmin v1.36.2 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Jak wejdziesz na modyfikację danego usera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakubw 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 no tak, tylko że tam moge przypisać dane IP tylko danemu userowi, a chciałbym takie IP przypisać do kilku userów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 Poszukaj na forum, bodajże Hekko dokładnie opisywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ViPower.PL 28 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 musisz ustawić adres IP jako 'shared' nie 'owned' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakubw 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2010 ok, dzieki wielkie za pomoc, zmiana się powiodła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach