filip955 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2010 proc- 3ghz ram- 2gb dysk- 25gb Jakies pomysly? W ogole nie wiem co zrobic, z poczatku byl cs, lecz nie chce mi sie znow rozkrecac jak poprzednio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2010 1. Sprzedać 2. Otworzyc darmowy hosting kont www 3. Otworzyć darmową shellownię 4. Darmowy hosting shoutcastów W sumie jest dużo opcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2010 Założyć sieć serwerów cs 1.6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2010 Założyć sieć serwerów cs 1.6 "[...]z poczatku byl cs, lecz nie chce mi sie znow rozkrecac jak poprzednio." Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marmat00 1 Zgłoś post Napisano Lipiec 20, 2010 To może załóż telewizję internetową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2010 Ciekawe z jakim kontentem.. oj, pomysłowa ta młodzież, typowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 21, 2010 Dołącz (vps) do jakiegoś Botnetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
It-kn.pl 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 22, 2010 1.Oddaj komuś za darmo 2.Zrób jakiś inny serwer gry 3.Wykorzystaj do przechowywania danych 4.Zrób sobie jakieś forum,bloga czy coś Jeszcze jakieś potrzebujesz? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach