cabana 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 Witam Jak myślicie, czy na forum powinien być shoutbox ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 nie. zdecydowane nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cabana 15 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 Może rozwiniesz swoją wypowiedź ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. nie. Bo nie wiem czemu miałoby służyć takie SB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theONE 526 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 to bardziej zalezy od profilu forum ale zwykle Shoutbox to zlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 W 99 wypadkach na 100 SB nie służy niczemu ani merytorycznemu ani społecznemu, a z racji sposobu swojego działania, katuje niesamowicie serwer. Totalnie absurdalny bajer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 ja jestem przeciw, bo to nic dobrego nie wnosi. Sam nie wiem o czym mielibyśmy pisać w tym shoutboxie. Zazwyczaj jest to narzędzie, za pomocą którego można się sprawnie powyzywać, napisać, że jedzie się nad morze i wszystkich pozdrowić. Dodatkowo chyba wtedy trzeba zatrudnić więcej moderatorów. Ogólnie przewidywałbym powtórkę z rozrywki (czyt. serwery gier). Przyznam, że raz widziałem sensownie zorganizowany shoutbox, który akurat dla tamtego forum był dobrą opcją. Polegało to na tym, że moderator co jakiś czas podawał temat dyskusji z odpowiednim wyprzedzeniem i na tą okazję aktywował shoutbox. Ale co do WHT to jestem sceptykiem i myślę, że to nie wypali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2010 SB nie, ale IRC zdecydowanie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2010 Wtedy to się dopiero zrobi forum Onetu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoozool 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2010 podejście do irca, był nie wyszło, na SEO wszyscy siedzieli i logowali, bo myśleli, że będą udostępniane super skrypty, i techniki pozycjonowania, i tak skończyło się, że do dziś siedzą tam boty, i logują swoje wejścia i wyjścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2010 zuo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2010 Znam wiele przypadków gdzie SB na forum powoduje brak jego rozkładu poprzez pisanie idiotycznych tematów pod tytułem: User X ma fajną dziewczynę i 150 postów w temacie z prośbą o zdjęcie, numer komórki czy adres maila. Nawet na forum branżowym jakim jest WHT SB miało by swoją przydatność. Ograniczyłoby znacznie głupie posty w tematach i byłoby miejscem gdzie można by sobie pozwolić na bardzo luźną atmosferę. Przecież wpisy w SB są jak kobiety, wietrzne i ulotne, nie mają cech zostawania dłużej niż kilka dni lub godzin przy dość szeroko pojętej dyskusji na dany temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 19, 2010 SB na tym forum ma zerową użyteczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach